Носи каквото си поискаш“ – това е мотото на един

...
Носи каквото си поискаш“ – това е мотото на един
Коментари Харесай

Светкавици, черепи и медузи: брандът, който налага нова тенденция в тениса


„ Носи каквото си поискаш “ – това е мотото на един от марките, който оставя своя друг отпечатък на корта.

Тенис модата доста се трансформира и всяка компания търси своя отпечатък.

На шампионата в Акапулко тази седмица Гуидо Андреоци излезе против Каспър Рууд с тениска, на която има октопод. Външният тип на аржентинеца незабавно притегли вниманието.

Дрехите му са на дизайнерския бранд LALA, чиято идея е „ да постанова най-новите трендове в съвременно и първокласно спортно облекло “. Една такава фланелка коства 55 $.

Марката се стреми да комбинира функционалност с качество и несъмнено е такава, с която „ класическите тенис почитатели “ надали ще свикнат, само че на идващото потомство може да допадне.

Андреоци не съумя да завоюва срещата от главната скица против международния №4 в Акапулко, само че несъмнено оптимално затрудни Рууд. Аржентинецът, който е №342 в ранглистата, завоюва сет, само че отпадна след 4-6, 6-4, 6-7(2).

Вероятно, в случай че беше траял напред, и оборудването му щеше да натрупа повече известност.

LALA въпреки всичко се трансформира в сполучлив бранд не в региона на спорта, а на женската мода. Отпечатъкът на дизайнерите обаче проличава на всички места:

Това надалеч не е първият опит за пробив на LALA. Още преди няколко сезона марката пусна тенис екипи, на гърба на които е изобразена лама.  Тогава обаче, като че ли, не се възпламениха толкоз доста почитатели.

В галерията може да видите другите модели.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР