Нормално е в даден момент от живота си да искате

...
Нормално е в даден момент от живота си да искате
Коментари Харесай

5 начина да бъдете емоционално независими

Нормално е в даден миг от живота си да желаете да бъдете прочувствено самостоятелни. Това е повратна точка, която ще ви подсигурява самообладание в сложните моменти. В актуалния свят сме заобиколени от толкоз доста неща и хора, че от време на време е доста мъчно да разберем от кое място идват личният ни глас и страсти. Но има и положителни вести! Не бива обаче да се притеснявате.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Можете да се научите по какъв начин да бъдете прочувствено самостоятелни, просто са нужни време и старания, с цел да постигнете задачата си.

Може би сте подвластни от своя мобилен телефон или пък сте пристрастени към обществените медии. А може би толкоз доста желаете да угодите на всички останали, че пренебрегвате оня скучен интуиция, който ви споделя да вършиме това, което вие желаете да вършиме. Изводът е следният – не можете да бъдете същински щастливи, когато угаждате на всички останали или сравнявате живота си с този на другите. Ако сте подвластни от нещо или някого, в никакъв случай не можете да контролирате живота си.

За да сте прочувствено самостоятелни, би трябвало да имате мощно самочувствие и да бъдете уверени в себе си. Не можете да разчитате на другите да ви създадат щастливи или да ви споделят по какъв начин би трябвало да живеете живота си. Това също по този начин значи да приемете себе си и да измененията държанието си, което ви разрешава да откриете вътрешната си мощ и способността да запазите успокоение.

Не сте сигурни по какъв начин да бъдете прочувствено самостоятелни?

Нека да разгледаме тематиката малко по-подробно и да разберем по какъв начин да се откъснете от разчитането на другите за всичките си прочувствени потребности.

 

 

Първо признайте казуса

Не можете да извършите никакви промени в живота си, в случай че първо не признаете, че има проблем. Не е елементарно да признаете, че сте под въздействието на различен човек или сте подвластни от нещо. Но не можете да продължите напред, в случай че не го извършите. Седнете и помислете деликатно. Бъдете почтени със себе си и посочете тъкмо нещото или индивида, от който сте толкоз подвластни. След като признаете това и го извършите пред себе си, можете да се насочите към реализиране на прогрес и към този момент ще сте създали първата крачка към това да бъдете индивида, който желаете да сте.

 8 сюжета, при които не можете да бъдете другари с някогашния 5 метода да бъдете прочувствено самостоятелни

Опознайте себе си

Знаете ли кой сте в реалност в самата си същина? Не можете да бъдете прочувствено самостоятелни, в случай че не сте най-хубавият си другар. Това не значи, че харесвате всичко в себе си. Означава обаче, че се приемате такива, каквито сте. Признайте, че сте цялостна персона, която заслужава същото почитание като всеки различен.

Престанете да се самобичувате за неща, които са се случили

Възможно е да сте станали прочувствено подвластни от някого, тъй като нещо се е случило в предишното. И това е сринало увереността ви. Можете да се научите още веднъж да бъдете прочувствено самостоятелни. Първо, би трябвало да проучите какво се е случило и да го оставите да отмине. Няма смисъл да влачите багажа със себе си. Той няма да ви помогне. Нито пък ще промени предишното. Всичко, което можете да извършите, е да се поучите от него. Затова потърсете поуките, които можете да извлечете, и обещайте да предприемете нужните стъпки за това и доста скоро ще съумеете да бъдете напълно нов човек.

 Как да бъдете другари с някогашния си 5 метода да бъдете прочувствено самостоятелни

Запитайте се за кого вземате решения

Когато би трябвало да вземете решение, какво вършиме? Сядате ли и обмисляте нещата разумно, като се вслушвате във вътрешния си глас? Или, което е по-вероятно, питате хората към вас какво мислят и се преценявате с гласа на болшинството? Това е вашият живот. Не можете да го живеете поради някой различен и не е нужно. Трябва да вземате решения, които са подобаващи за вас. Това е единственият метод да стигнете до края на, надяваме се, дългия си живот с малко съжаления. Ако питате някой различен какво би направил, постоянно ще живеете живот, който не е същински ваш. Няма неприятно да се вслушвате в мнението на другите, само че не трябва то да ви дефинира пътя в живота. Вероятно се страхувате да не сгрешите, само че никой не е застрахован от това.

Разберете, че нещата и хората идват и си отиват

Животът не е имобилен и това значи, че от време на време ще махате с ръка на хора, за които ви е грижа, и на неща, които желаете да останат в живота ви. Нямате надзор върху всичко и не може да бъдете готови за всичко. И би трябвало да отпуснете юздите и да позволите на живота да тече. Това е една от най-големите стъпки, които можете да извършите към щастието.

Като ставате свръхпривързани към неща или хора, показвате зависимостта си по огромен метод. Разбира се, хубаво е, когато в живота ви има хора, с които ви е прелестно да прекарвате времето си, само че в случай че те решат да изоставен живота ви, в действителност ли той е завършил? Разбира се, че не! Вие сте имали живот преди тях. Ще имате подобен и след тях. Зависимите хора развиват мощна обвързаност към хора и неща и когато те изчезнат, възприятието на тъга може да бъде непреодолимо.

ижте още:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР