НОРФОЛК, Вирджиния (AP) — Бивш тюлен от ВМС на САЩ,

...
НОРФОЛК, Вирджиния (AP) — Бивш тюлен от ВМС на САЩ,
Коментари Харесай

Пивоварна с военна тематика иска да отвори врати в голям военноморски град. Бивш тюлен пречи

НОРФОЛК, Вирджиния (AP) — Бивш тюлен от Военноморски сили на Съединени американски щати, който твърди, че е прострелял Осама бин Ладен, е в центъра на доста по-различна борба във Вирджиния, където проектите за пивоварна с военна тема притегля съпротива поради хипотетичните му расистки и хомофобски забележки.

Робърт Дж. О'Нийл има дребен дял от собствеността в Armed Forces Brewing Company и е служил като дипломат на нейната марка. Неотдавнашното му недоволство в обществените медии по отношение на моряк от Военноморски сили, който се показва като мил кралица, и полицейски отчет, в който се твърди, че е употребявал расова засегнатост, подхранват напъните да се спре отварянето на пивоварната в другарски настроения към военните Норфолк.

Компанията, която се популяризира с политически консервативни реклами, отхвърли изказванията за фанатизъм и смекчи ролята на О'Нийл в общественото пространство. Но предишния месец комисията по обмисляне на Норфолк предложи на Градския съвет да откаже разрешителни за плануваното тоалетно помещение и разпределител...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР