Номинираният за грузински премиер, Иракли Кобахидзе, обвини Украйна, заявявайки, че

...
Номинираният за грузински премиер, Иракли Кобахидзе, обвини Украйна, заявявайки, че
Коментари Харесай

В Тбилиси обвиняват Украйна, че пренася войната на грузинска територия

Номинираният за грузински министър председател, Иракли Кобахидзе, упрекна Украйна, заявявайки, че Киев желае да придвижи спора на грузинска територия след откриването на камион, пренасящ експлозиви и пътуващ към Русия, предава Ройтерс.

Грузинската Служба за държавна сигурност заяви, че, които били натоварени от Украйна и минали през Румъния, България и Турция, с желание да доближат до съветския град Воронеж. Този случай припомня на, за което Русия твърди, че е осъществено от Украйна с потреблението на експлозиви,

Иракли Кобахидзе разяснява случая, като съобщи: " Това за следващ път удостоверява нещо, което високопоставени представители на украинското държавно управление по принцип намерено декларират, че са желали и евентуално към момента желаят: втори фронт в нашата страна. " Тези думи бяха представени от " Интерпреснюз ".

след преди изборите тази година.

Отговорът на Украинското посолство във връзка с този случай беше, че преглежда обвиняванията на грузинската Служба за държавна сигурност, свързани с присъединяване на украински жители в противозаконни действия. В същото време те приканиха Тбилиси да не политизира случая, оповестява организация Ройтерс.
 Украйна отхвърли обвиняванията за подготвян прелом в Грузия
Украйна отхвърли обвиняванията за подготвян прелом в Грузия

Тбилиси по-рано хвърли обвинявания, само че без доказателства
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР