Николай Гаврилов е новият главен технически директор на Vivacom, съобщиха

...
Николай Гаврилов е новият главен технически директор на Vivacom, съобщиха
Коментари Харесай

Vivacom има нов главен технически директор

Николай Гаврилов е новият основен механически шеф на Vivacom, оповестиха от компанията. Той е определен след извършен конкурс сред 140 вътрешни и външни претенденти от България и от чужбина, а назначението му е в действие от 9 март.

Николай има над двадесет години опит в областта на телекомуникациите, като последните 10 от тях са във Vivacom. До момента той ръководеше дирекция „ Оперативно ръководство на мрежата “ в компанията. Отговарял е за наблюдаване, поддръжка и надзор на мрежата и услугите, ръководство на произшествия и промени. Развивал е софтуерни планове за оператори в Германия, Алжир и Македония. Николай Гаврилов е магистър по Комуникационна техника и технологии от ТУ – гр. София.

Наред с софтуерното обновяване и непрекъснатото повишение на качеството на мрежите и услугите, главен фокус на Vivacom е потребителско преживяване и задоволство на възходящите условия на потребителите. Това е и основен приоритет в отговорностите на новия механически шеф.

“За мен е горделивост и извънредно огромна отговорност да поема поста Главен механически шеф. Поставили сме си амбициозни цели за развиване на мрежите ни и надграждане на услугите, които предоставяме, с цел да сме първият избор за снабдител на конвергирани телеком услуги на българските консуматори “, сподели Николай Гаврилов.

Новото предопределение е още една позитивна крачка в тактиката на Vivacom като част от водещия телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа United Group, да дава най-иновативните софтуерни решения за потребителите си, както и най-хубавото потребителско преживяване.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР