Никол Кидман е от онези актриси, които ни карат винаги

...
Никол Кидман е от онези актриси, които ни карат винаги
Коментари Харесай

Никол Кидман отново събра всички погледи

Никол Кидман е от тези актриси, които ни карат постоянно да затаим мирис, до момента в който ги гледаме. Независимо дали става въпрос за присъединяване ѝ в филм, или за някое блестящо събитие онлайн, тя постоянно ни очарова - и с актьорската си игра, и с метода по който наподобява. От една страна, тъй като е извънредно надарена, а от друга - тъй като е доста красива и с безукорен усет.
 Защо Никол Кидман е лъгала какъв брой е висока при започване на кариерата си
Лъжата, за която Никол Кидман си призна

Когато всичко е в името на кариерата

Поредното доказателство за думите ни е премиерата на най-новия ѝ филм за Amazon Prime Video - Expats, в Ню Йорк. Австралийската актриса се появи в зашеметяваща черна рокля без тил на Versace, демонстрираща впечатляващо стегнатата ѝ фигура.

Дръзката рокля на холивудската звезда се отличаваше с висока цепка и наблягаше стройния ѝ тил и стегнатите ѝ коремни мускули. Никол избра облеклото ѝ да бъде в центъра на нейния външен тип, допълвайки го с непретенциозни, само че елегантни диамантени обеци и изтънчен часовник.
 Снимка 650127

В скорошно изявление актрисата, която е известна със своите 180 сантиметра височина, разкри, че от дете се е сблъсквала с компликации поради височината и с цел да може да се явява на прослушвания при започване на кариерата си, е трябвало да споделя, че е по-ниска, в сравнение с е била в реалност.
 Снимка 650128

" Казваха ми: " Няма да имаш кариера. Твърде висока си. " Преди ме питаха: " Как е въздухът там горе? " Сега пък просто ми споделят: " По-висока си, в сравнение с си мислех ", издава.
 Снимка 650126

Актрисата споделя също, че формалните събития към момента са предизвикателство за нея - всякога. От една страна мъжете би трябвало да се преценяват с височината на токчетата ѝ, а от друга това в никакъв случай не им е елементарно, тъй като обувките ѝ всякога се оказват много високи, написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР