Никога не е ясно кога Рачков говори истината и кога

...
Никога не е ясно кога Рачков говори истината и кога
Коментари Харесай

6 хиляди лева на лайф: Рачков втрещи България с хонорара на Фънки

Никога не е ясно по кое време Рачков приказва истината и по кое време се майтапи, изключително като стане въпрос за възнаграждения и заплати.
Тази му смешка обаче несъмнено няма да се понрави на Фънки, тъй като от известно време се приказва, че Халваджиян няма да го включи в идващото издание поради цинизмите и грубите му изцепки.
Досега не бяха известни хонорарите на журито в “Като две капки вода “. Дали на смешка или пък преднамерено обаче, Димитър Рачков издаде ревностно защитаваната загадка. Оказа се, че най-колоритният съдия в предаването, Димитър Ковачев – Фънки прибира колосална сума за всяка поява в шоуто. Комикът сякаш се „ изпусна “ в ефир каква е сумата, за която се е спазарил Фънки с цел да журира в шоуто, съобщи Флагман. Преди време сходно разобличаване направи и Краси Радков, който си призна каква е заплатата му при Слави Трифонов като комедиант. Така Рачков разкри, че Фънки взима 6 бона на лайф. „ Даже това е сумата, която взима до първата реклама “, посочи Рачков на Геро. Остава единствено да гадаем дали това е истина или следващата смешка на водещия. Продуцентът Магърдич Халваджиян заяви много неприятна вест за феновете на „ Като две капки вода “. Думите му пристигнаха като гръм от ясно небе и помрачиха настроението на запалените почитатели на имитаторското шоу. Арменецът оповести новината и незабавно заваляха въпроси и умолявания това да не се случи. Но той е безапелационен: иде краят на „ Капките “. Макар шоуто към момента да е водач на телевизионния екран, рейтингът спада с всяка идната година, а на него му е мъчно с избора на звезди. Той твърди, че едно от изискванията на лицензоиздателя е участниците да бъдат известни на необятната общественост. А към този момент им става все по-трудно да съберат участниците, тъй като множеството са се извъртели, а останалите не са подготвени да се впуснат в такова премеждие. Халваджиян дава за образец артиста Владимир Зомбори, който е любим на феновете от последния сезон, че от дълго време са желали да го поканят, само че не е бил задоволително прочут и не са разрешавали. Изчакали са да набере известност около сериала „ Вина “ и чак тогава да се включи в „ Капките “. „ Може в един миг просто да спрем “, споделя Халваджиян, който и тази година се е видял в премеждие с попълването на участниците. Но по отношение на водещите няма никакви забележки и особено Рачков го е оставил да опитва, без да му се бърка. И постоянно най-после на всеки лайф го поздравява, тъй като е непостижим. Тази вест разочарова феновете, които към този момент 12 години се забавляват с „ Като две капки вода “. Все отново продуцентът разяснява, че има желание за още един сезон и се заприказва, че Галена ще бъде измежду звездите, които ще имитират други звезди. Остава му да убеди още седем участници и сезонът е подготвен, написа „ Блиц “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР