Ние независимо избрахме тези сделки и продукти, защото ги харесваме

...
Ние независимо избрахме тези сделки и продукти, защото ги харесваме
Коментари Харесай

Намерете своя характерен аромат в голямата разпродажба на парфюми на Sephora, ето 8 E! Редактори за Пазаруване Любими

Ние без значение избрахме тези покупко-продажби и артикули, тъй като ги харесваме и считаме, че може да ги харесате на тези цени. Е! има партньорски взаимоотношения, тъй че може да получим комисионна, в случай че закупите нещо посредством нашите връзки. Артикулите се продават от търговеца, а не от E!. Цените са точни все още на издание.

Пръскането на обичания ви парфюм е превъзходен метод да започнете деня си с вярната нотка (игра на думи). Ако към този момент имате присъщ мирис, това е най-хубавото време да пазарувате, тъй като Sephora идва с рядка ликвидация. Интересувате се от извършване на покупки, само че не сте сигурни какво да купите? Е! Екипът на Insider Shop ви пази. Съставихме лист с обичаните ни парфюми и за какво ги обичаме тъкмо в точния момент за събитието Fragrance for All на Sephora.

Използвайте промоционалния код FRAGRANCE20, с цел да спестите 20% от обичания си мирис в цялостен размер ( 1,0 унция или повече). Ако не харесвате концепцията да купувате мирис онлайн, без въобще да го помирисвате, разбираме. Можете да изпол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР