Ние не познавахме добре Стефан. Един ден Виола го доведе

...
Ние не познавахме добре Стефан. Един ден Виола го доведе
Коментари Харесай

Родителите на убитата Виола разкриха покъртителни подробности за отношенията между дъщеря им и Стефан! Кой разиграва цирк в съда и защо си отиде красавицата?

Ние не познавахме добре Стефан. Един ден Виола го докара и ни го показа. Това показа майката на свиреп убитата 29-годишната Виола Николова през юни тази година – Райна. „ Заедно бяха към 2 месеца. Взаимно са се опознавали. Тя грееше до него. Не знаем какви са били персоналните им взаимоотношения”, показа още госпожа Николова пред bTV.

Виола беше извънредно добросъвестна и блага, честна, почтена, с едно възприятие за доброжелателност към хората към нея. Да помогне с каквото може. Затова и толкоз бързо си отиде. Тя не можеше да таи завист, не беше клеветник. Да завижда пък съвсем”, сподели с тъга почернената майка.

Според нея и брачният партньор й Валери процесът против килъра на щерка им е бил претупан. „ Не се взе под внимание работата, които са свършили оперативните служащи и дознателя в досъдебното произвеждане. Разигра се един спектакъл. Стефан от самото начало разиграваше някаква актьорска игра, която хареса на съдийката, говореше някакви несвързани неща, извинения, съжаления...”, сподели още Николова.

„ Съдийката му сподели, че в случай че се признае за отговорен, присъдата му ще се понижи. И се мина по съкратеното произвеждане. В залата не разбрахме на какво е наказан и каква е тази 1/3 понижаване на наказването. Искахме и неговите права да са спазени, само че в случай че е бил наказан на пожизнен без право на подмяна, би трябвало да поеме и най-тежкото наказване от 30 години”, добави господин Николов.

„ Влязоха в съда с мисълта за обективна присъда. – пожизнен затвор без право на подмяна. Това чакахме да чуем”, сподели още брачната половинка му. И добави, че изказванията на Стефан в съда били „ насмешка и цинизъм”.

„ Още в първото си явяване пред съда цитира „ Смешен плач” на Ботев. Аз си мисля: нашият рев ли е комичен?”, добави Валери.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР