Независимият кандидат за поста американски президент, племенник на бившия президент

...
Независимият кандидат за поста американски президент, племенник на бившия президент
Коментари Харесай

Кандидатът за президент на САЩ Кенеди-младши има паразит, изял част от мозъка му

Независимият претендент за поста американски президент, племенник на някогашния президент на Съединени американски щати Джон Ф. Кенеди, Робърт Ф. Кенеди-младши, сподели, че през 2012 година в мозъка му е открит мъртъв паразитен червей, който предизвиква загуба наизуст и комплициране.

Според The ​​New York Times през 2010 година Робърт Кенеди-младши, откакто чичо му, сенатор Едуард Кенеди, умря от рак на мозъка, обърнал внимание на здравословните си проблеми. По-специално, той се тревожел за загуба наизуст и замъгляване на съзнанието. Тогава той се обърнал към невролозите, които лекували чичо му.

През 2012 година самият Кенеди-младши сподели, че на SIM картите на мозъка му е намерено мрачно леке, неправилно признато за израстък. Лекар от презвитерианската болница в Ню Йорк обаче допуска, че политикът има мъртъв паразит в главата си.

Лекарят счита, че паразитен червей е влезнал в главата на Кенеди-младши, изял е част от мозъка му и е починал. В същото време лекарите оповестиха, че са разкрили киста с останките от паразита на изображението.

Какъв тъкмо е бил този червей и по какъв начин е попаднал в мозъка на политика, не е известно, само че Кенеди-младши допусна, че може да се е заразил по време на пътешестване до Южна Азия.

Някои специалисти в изявление за NYT допуснаха, че става дума за ларва на свинска тения, а Клинтън Уайт, професор в катедрата по инфекциозни заболявания в Тексаския университет в Галвестън, изрази подозрение, че червеят може да е изял част от мозъка, защото този паразит живее от питателните субстанции, идващи от тялото.

През същия интервал, в който политикът беше диагностициран с паразита, той беше диагностициран и с отравяне с живак, което също повлия на когнитивните увреждания и неврологичните проблеми.

Политикът сподели, че това отравяне може да бъде обвързвано с яденето на огромен брой сандвичи с риба звук, съдържащи този метал - към такова хранене се придържал той по време на диетата си.

Сега претендентът за президент съобщи, че е здрав. Той излекувал загубата наизуст и се отървал от следствията от съществуването на паразита.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР