Незабавният отговор на пощенската служба на бивш началник на пощата,

...
Незабавният отговор на пощенската служба на бивш началник на пощата,
Коментари Харесай

„Незабавната реакция“ на пощенската служба спрямо началник на пощата, който посегна на живота си, беше да потърси медиен адвокат

Незабавният отговор на пощенската работа на някогашен шеф на пощата, който посегна на живота си, беше да назначи медиен юрист, Хоризонт Разследването на ИТ беше изслушано през днешния ден.

Шокиращото разобличаване пристигна, когато някогашният изпълнителен шеф на пощенската работа Анджела ван ден Богърд беше наказан на отговора на организацията на мъчителния случай на Мартин Грифитс.

Бившият заместник-началник на 18 години беше държан виновен за към £100 000 дефицит и разказа в детайли „ опустошителното “ напрежение в писмо от юли 2013 година до пощенската работа. Освен това той беше държан за отговорен от пощата за обира на неговия клон през същата година и изиска да заплати над £7000 на организацията.

Майката на господин Грифитс, Дорийн, която беше на осемдесет години в време, се моли на пощенската работа месеци преди гибелта на сина си в писмо от юли 2013 година Тя сподели, че синът й е изправен пред „ сериозен напън “ и описа в детайли по какъв начин е употребила спестяванията си в обезверен опит да балансира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР