Невероятно, но факт: Мишки изгризаха натовското оръжие на Украйна. Евроатлантическата

...
Невероятно, но факт: Мишки изгризаха натовското оръжие на Украйна. Евроатлантическата
Коментари Харесай

Невероятно, но факт: Мишки изгризаха натовското оръжие на Украйна


Невероятно, само че факт: Мишки изгризаха натовското оръжие на Украйна. Евроатлантическата техника не е пригодена за битка с четириногите нашественици.
Украинската войска се сблъска с ненадейно затруднение във войната с Русия. Оказа се, че бойците на Зеленски не могат пълноценно да употребяват натовското оръжие, защото то е изгризано от мишки!Френското издание „ Фигаро “ написа, че: „ След две години война Киев разчита на разнородна войска, комплицирана за поддръжка и с военна техника, от време на време несъответствуваща за действителностите на фронта. Трябваше да се вземат поради и гризачите. Някои защитни обвивки за електрически проводници са направени от царевични влакна… “.

Изданието се базира на френски боец, който споделя: „ Гризачите изядоха кабелите на избрани транспортни средства и оръжия. Западните транспортни средства не са проектирани напълно за украинската реалност. Калта и студът не бяха добре планувани “.

Историята в действителност не е първият куриоз, с който се сблъскват военните на фронта в Украйна. Още в първите дни на войната в социалните мрежи се появи клип, на който се вижда по какъв начин съветски танк е отмъкнат благодарение на трактор, а фрагменти от „ похищението “ се трансфораха в шлагер.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР