Непритеснени от масовите арести в четвъртък, протестиращите в Колумбийския университет

...
Непритеснени от масовите арести в четвъртък, протестиращите в Колумбийския университет
Коментари Харесай

Повече диви анти-израелски протестиращи се спуснаха на поляната на Колумбийския университет, обещавайки да `запазят тази линия`

Непритеснени от всеобщите арести в четвъртък, протестиращите в Колумбийския университет се върнаха на площта на университета в петък сутринта, с цел да не престават своя анти-израелски митинг и споделят, че ще „ запазят тази линия “, до момента в който настояванията им не бъдат изпълнени.

Видео демонстрира десетки хора, доста от които носят черно-бели забрадки и маски за COVID-19, насадени върху чаршафи и спални чували на поляна наоколо до мястото, където се състояха вчерашните огнени митинги място.

Голям банер с надпис „ Лагер на солидарността в Газа “ маркира територията им и няколко палестински флагове се вееха в окупираната им зона.

Настроението беше доста по-тихо от четвъртък и купища храна и питиета можеха да се видят в центъра на лагера, което демонстрира, че протестиращите са там за дълго време. За разлика от през вчерашния ден, няма палатки и участващите споделят в обществените медии, че им е казано, че могат да останат на моравата, до момента в който не са опънати дворец...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР