Ненчо Балабанов явно е толкова щастлив, че е готов да

...
Ненчо Балабанов явно е толкова щастлив, че е готов да
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов похарчи цяло състояние за погача на бебето

Ненчо Балабанов очевидно е толкоз благополучен, че е подготвен да изкупи всичко допустимо на пазара и да пръсне цяло положение, единствено и единствено второто му дете да се усеща като принцеса. Малката Алина надали може да разбере към момента какво тъкмо се случва към нея, само че пък мненията в обществените мрежи за нейната погача към този момент набират скорост.

Водещият на " Сделка или не " съвсем направи втора женитба за първородната си дъщеричка, толкоз съществено се е изръсил за всевъзможни глезотиики на тържеството.

По традиция дамата на Балабанов - красивата Катрин, ориса бебето пред погледите на цялостен куп близки и приятелки.

Тържеството е било през уикенда, а Ненчо, който сега печели повече от добре като водещ на шоуто " Сделка или не " по Нова тв, а и с ролята си в сериала " Ол инклузив ", е извършил всяко предпочитание на жена си и наподобява няма никакво желание да пести средства, с цел да зарадва нея и дребната си дъщеричка, написа столичен всекидневник.

Празниците в фамилията на Балабанов очевидно са един след различен, тъй като единствено преди две седмици пълноправие навърши и синът му Богомил, който напряко му е одрал кожата.

За тържеството на дребната сестричка на Богомил - Алина пък, баща й Ненчо наема компания, която да създаде декора, както и вкусните, и сигурно много скъпи сладки произведения.

Масите по време на тържеството били отрупани с шампанско, разнообразни ордьоври и всевъзможни деликатеси.

 undefined

 undefined

Гвоздеят бил разрязването на тортата, която, както можете да се досетите, напълно не е елементарна или пък в обичайна кръгла форма. Тортата за погачата на Алина била на два етажа, съвсем като сватбена, а покрай върха било изписано името на бебето " Алина ".

" Лебедите в своето само са знак на непорочност и обич ", пък е пожеланието на всички приятелки и родственици към новороденото.

 undefined

Припомняме, че Ненчо Балабанов и чаровната Катрин Русева подвигнаха обилна сватба миналия септември, а към днешна дата към този момент са щастливи с дребната си наследница.
Актьорът и тв водещ има и още едно дете от предишен брак - Богомил, с който са доста близки и сме сигурни, че и той доста се радва на дребната си сестричка.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР