Неизвестен мъж е счупил прозорци на жилището на бургаския фоторепортер

...
Неизвестен мъж е счупил прозорци на жилището на бургаския фоторепортер
Коментари Харесай

Нападнаха фоторепортер в дома му

Неизвестен мъж е счупил прозорци на жилището на бургаския фоторепортер Борислав Пенков. Инцидентът станал към 3.40 ч. тази заран. Това оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас.
Пенков чул недоверчив звук и видял на терасата млад мъж. Той, като схванал, че притежателят го е забелязал, счупил два прозореца на терасата и избягал. Фоторепортерът има леки пострадвания по лицето от стъкла.
През 2017 година прозорците на жилището на Пенков бяха строшени с камъни. Месеци по-късно пред входната врата на жилището му бе запалена автомобила гума. Тогава живеещите в кооперацията бяха евакуирани, а електромерите в централното табло на блока изгоряха. Година след палежа незнаен изкърти входната врата на дома му.
След пожара бяха арестувани Данаил С., Румен Я. и Петър Биберов. На първите двама бяха повдигнати обвинявания като физически причинители на закононарушението, на третия - като гарант. До напрежение сред него и фоторепортера се стига през 2017 година, до момента в който Пенков снима ресторант в Морската градина след избухнал пожар.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР