Неговият дядо комунист не е дал възможност някога ние да

...
Неговият дядо комунист не е дал възможност някога ние да
Коментари Харесай

Борисов за бития от полицаи младеж: Неговият дядо комунист не е дал възможност някога ние да учим в Брюксел, в Хага, в Лондон

Неговият дядо болшевик не е дал опция в миналото ние да отидем да учим в Брюксел, в Хага, в Лондон, или където и да било. На тяхната възраст, когато имаше повреда в Чернобил и се стелеше радиоактивен прахуляк, ни караха да маршируваме на митинги с червени връзки. Така че, тази народна власт им даде опция да отидат да учат, да работят, да видят света. Време е в обществото да се организира спор по доста тематики.
Това съобщи министър председателят Бойко Борисов от Брюксел. Той направи коментара си във връзка студента в Хага – Евгени Марчев, който беше признат в „ Пирогов” след задържане от Столична дирекция на вътрешните работи на 10 юли, а по-късно непринудено напусна лечебното заведение. Студентът, родителите му, както и уредниците на митинга настояват, че той е бил грубо пребит от служителите на реда под колоните на Министерския съвет. Министерство на вътрешните работи стартира следствие и в профил откритите служители на реда от опазването на публичния ред.

Каква описа по-късно Евгени Марчев може да видите ТУК.

Премиерът Борисов разяснява и антиправителствените митинги, които се организират в цялата страна към този момент 10 дни. В същото време сънародници в Брюксел, Мюнжен и Нюрберг също стачкуват, с цел да изразят поддръжката си към желаната оставка от София.

Относно обвиняванията, че полицията е използвала мощ против протестиращи Борисов сподели, че най-късно във вторник или в сряда ще приключи инспекцията на Министерство на вътрешните работи.

„ Горчиво скърбя, в никакъв случай това не е било толерирано от нас”, сподели Борисов, представен от БГНЕС.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР