Не зная защо тези две булки обясняват тази работа. С

...
Не зная защо тези две булки обясняват тази работа. С
Коментари Харесай

Пеевски пак за пуделите, булките и Борисов като Бай Тошо на 9 ноември

Не зная за какво тези две булки изясняват тази работа. С подобен коментар излезе и през днешния ден пред медиите в Партийния дом Делян Пеевски. Председателят на Движение за права и свободи не пропусна да коментира изказванията на Борисов и Петков.

Първо Пеевски реши да даде оценката си за съпредседателя на Политическа партия - Кирил Петков можел да бъде единствено младоженка на Борисов. " Той е като един сладостен пудел, който драска на вратата в Банкя. "

Депутатът от Движение за права и свободи предвижда, че след изборите Кирил Петков и Лена Бориславова ще драскат и ще скимтят в неговия кучкарник несъмнено, с цел да си играят с неговите овчарки.

Този план завърши, уточни Пеевски, като по думите му той останал при контрабандните канали. А какво се било случило - Бойко Рашков ги зарибил " тези дребни рибки, кученца и пуделчета ". Те завършиха при пачките, съобщи още Делян Пеевски.
 Лена Бориславова: Шефът на ГЕРБ е Делян Пеевски
Лена Бориславова: Шефът на ГЕРБ е Делян Пеевски

Росен Желязков действаше като заложник на Борисов и Пеевски

Тази смяна се оказа цялостна контрабандна замяна, съобщи още ръководителят на Движение за права и свободи. В разногласието той недоумява кой желае и кой не желае с Движение за права и свободи.

Явно с усещането, че не е останал свестен, Пеевски още веднъж се върна във времето на кабинета Денков и си спомни по какъв начин Кирил Петков го молел да го сдобри с Борисов: " Молеше ми се: " Моля те, сдобри ме с Бойко, апелирам те, апелирам те, апелирам те ", разигра сценката Пеевски. Не обаче той ги сдобрил, а Йордан Цонев, който един ден го " хвърли като един дребен пудел в кабинета на Борисов и затвори вратата ".

Борисов гледаше като Тодор Живков на 9 против 10-ти, изясни още Пеевски. Като го видял, станал и прегърнал Петков, " тъй като Бойко има огромно сърце, може да вземе всички в него ".

Затова и Пеевски предвижда, че след изборите има огромна възможност този пудел да е част от неговия (на Борисов, бел.ред.) кучкарник, сподели ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи.

А дали ще кумува на сватбата Пеевски сподели: " Може да застана сред тях, да съм балансьор, с цел да не могат да откраднат страната Кирил Петков и компания ". Аз, Делян Пеевски няма да им разреша да разбият страната, закани се той.
 Кирил Петков: На врата на Борисов виси Пеевски
Кирил Петков: На врата на Борисов виси Пеевски

ГЕРБ да се отърве от воденичния камък настоя ПП-ДБ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР