Не знам кои са хората, които не ни искат. Аз

...
Не знам кои са хората, които не ни искат. Аз
Коментари Харесай

Стоичков се скара на Австрия: Не знам защо не ни искате в Шенген

" Не знам кои са хората, които не ни желаят. Аз постоянно ще си пазя страната. Не сме втора или трета ръка. Искахте да сме в Шенген, всички да бъдем равни. Не може ти да ме делиш мен по вода и по суша. Няма по какъв начин да позволи, че ще имам Шенген по вода и по въздух, а по земя няма по какъв начин да бъда. Как да стигна до Австрия по вода. Да му напомним на този господин, че футбола го играем по суша, а не по вода. Няма по какъв начин всички в Европа да са " за ", а един човек да каже " не ", сподели Стоичков в речта си, представен от " Дневник ".

 

После той съобщи, че съгласно него австрийският канцлер Карл Нехамер не знае кои са именити имена от австрийския футбол. " Него ще го не помнят след четири години, а аз съм спрял да играя преди 20 и какъв брой години, и още ме стопират и ми се радват ".

 

Според Стоичков България е " покрила всички критерии да е в огромното семейство " и постоянно е оказвала помощ, когато се постанова. " Не може моят народ да страда поради един човек ", сподели още фуболистът.

 

Освен Стоичков в конференцията участваха и други заслужили спортисти - олимпийските шампионки Мария Гроздева (стрелба) и Таня Богомилова (плуване), международната шампионка по шахмат Антоанета Стефанова, волейболната легенда Любомир Ганев, гимнастикът Йордан Йовчев и други

На 31 март България влезе в Шенген по въздух и вода. След това България, Румъния, Европейската комисия и председателството на Съвета на Европейски Съюз се договориха договарянията за влизане в сухопътния Шенген да продължат без да посочи период.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР