Не я посещавах често. Дъщеря ми се прибра от Германия

...
Не я посещавах често. Дъщеря ми се прибра от Германия
Коментари Харесай

Жители на Бяла черква с шокиращи разкрития за младежа, който изнасили и уби 70-годишна баба

Не я посещавах постоянно. Дъщеря ми се прибра от Германия вика - майко, доста желая да видя вуйна, да й дам пари за цигари. Тогава отидохме и видяхме тялото. Подадохме сигнал. Аз не я приближих, тъй като ме е боязън. Сега не мога да дремя, не мога да хапвам.

Това сподели пред камерата на БТВ близка на убитата и изнасилена 70-годишна жена в Бяла църква. "Страх ме е. Аз съм сама. Живея най-после. Помощ няма да пристигна от на никое място. Страх ме е. Две нощи дремя при комшиите ", описа съседка на убитата жена. Други съседи описаха, че 18-годишният палач е направил и други зверства. "Влизал е и при други дами. Играел си е с тях. На една е ухапал бузите. Посягал е на дамите. Влизал е от една къща в друга. Страх ни е. Подавали сме сигнал, само че без резултат ", описаха поданици на Бяла Черква.

От полицията също разясниха случаите. "Получаваните сигнали в РУ-Павликени са били единствено за развалено имущество. Установили сме го и сме работили с него. Лицета е на 18 години. Известен е на полицията, само че не е престъпно проявен. Навършил е 18 години напълно скоро. Не е бил на доклад в детска педагогическа стая. Разговаряно е с него и е бил предупреждаван. Имаме информация, че е употребявал опиати. Нормално е хората да са обезпокоени и сме ускори полицейското наличие ", споделиха чиновниците на реда.

Извършителят на зверското ликвидиране е арестуван с мярка за до 72 часа. Повдигнато му е обвиняване и следва прокуратурата да изиска псотоянен арест за младежа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР