Не всеки ден 400-годишна любовна афера превзема интернет като буря.

...
Не всеки ден 400-годишна любовна афера превзема интернет като буря.
Коментари Харесай

В „Мери и Джордж“ кралска афера от 17-ти век се среща със съвременни изображения на секс и социално катерене

Не всеки ден 400-годишна любовна спекулация завладява интернет като стихия. Но обществените медии гъмжаха от въпроси за крал Джеймс I и неговия самоуверен сателит Джордж Вилиърс, когато Starz разгласи новия сериал „ Мери и Джордж “, който включва Тони Къран и Николас Галицин като монарх от 17-ти век и индивида, който той издигна до върха на Яковото общество.

Подобно на подклаждания от секс сериал от края на 2000 година „ Тюдорите “ преди него, новата драма от седем елементи от английския драматург D.C. любовни подиуми. Въпреки това, даже по-непристойните му детайли са въодушевени от исторически разкази, значително извлечени от книгата на Бенджамин Уули от 2017 година „ The King's Assassin “, която разказва връзките в действителния живот сред Джеймс I, Джордж и майка му Мери Вилиърс (изиграна от Джулиан Мур, който е и копродуцент на новия сериал).

„ Не можехте да повярвате какво се случва на тази група хора. Животът от време на време в действителност е по-странен от измислицата, ” сподели Галицин, кой...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР