Не очаквам изненади утре на вота на недоверие. Все пак

...
Не очаквам изненади утре на вота на недоверие. Все пак
Коментари Харесай

Само „Възраждане“ биха могли да капитализират вота на недоверие, смята политолог

„ Не чакам изненади на следващия ден на вота на съмнение. Все отново и обстановката е по-необичайна. Освен ротационен кабинет имаме и изостряне на интернационалната конюнктура. Този избор на съмнение би трябвало да бъде четен в подтекста на предизборната акция. “

Това сподели в студиото на PrimeTime политологът Теодора Йовчева.

По нейните думи Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и „ Възраждане “ имат потребност се изявят като съпротива, изключително по основни за националното ръководство въпроси.
Полза от вота на съмнение биха имали единствено „ Възраждане “, които съумяват да привлекат по-протестно настроените гласоподаватели.
На локално равнище въздействат мощно персоналните връзки, познанствата, корпоративен и проведен избор, разяснява Йовчева идния избор.

Според политолога Васил Терзиев и Антон Хекимян имат съществени проблеми, единият от които неналичието на опит в тази сфера.

Целта на издигането им е да привлекат външна страна, счита Йовчева.
В София няма толкоз огромна външна страна от гласуващи. В София са крайни позициите – или гневно се отхвърля ръководството на столицата до момента, или се отхвърля алтернативата.
„ Единствената външна страна са гласоподаватели на „ Възраждане “, които не виждам кой от двамата претенденти (Васил Терзиев и Антон Хекимян – бел. ред.) би съумял да завоюва на своя страна “, сподели още Йовчева.

Българска социалистическа партия влиза с доста неприятни позиции в локалния избор, уточни политологът.

Според нея Движение за права и свободи се пробва да поддържа ръководството, без да взе участие непосредствено в него, тъй като за тях би било влиятелно да вземат участие в евроатлантическо болшинство, без да носи отговорност за ръководството, а имиджът на някои политици да бъдат изчистен.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР