Не е за вярване! До дни 45-годишната фолкпевица ДесиСлава ще

...
Не е за вярване! До дни 45-годишната фолкпевица ДесиСлава ще
Коментари Харесай

Деси Слава става баба на момиченце до дни

Не е за поверие! До дни 45-годишната фолкпевица ДесиСлава ще стане баба. Любимата на наследника на изпълнителка - Майки, Анджела ще роди всеки миг. Терминът на изгората на огромния наследник на попфолк звездата, е в края на месеца.

Бъдещите родители към този момент са изцяло подготвени за раждането. Наследникът на една от иконите на чалгата у нас ще стане баща на момиче. Според слуховете бебето ще бъде кръстено точно на известната си баба.

Самата двойка се похвали, че се е оборудвала с всичко належащо - дрешки, легло, количка и така нататък Дори стаята на бебето към този момент била готова, подредена и боядисана, написа Хотарена.

" Всички покупки за нашата принцеса са у дома ", похвали се огромният наследник на ДесиСлава - Майки.

Любимата на Михаил, както е рожденото име на наследника на певицата, е с цели 5 години по-голяма от него. По специалност е фризьорка, а една от най-обичаните ни певици доста харесвала изгората на сина си.

Изпълнителката пък нямала самообладание да гушне първородната си внучка. Само преди дни ДесиСлава заведе Майки и Анджела в манастир, където да възпламенят свещичка и да се помолят всичко да е наред с бебето.

Певицата е научила, че ще става баба, малко преди присъединяване на концерт.

" Синът ми го сподели с един изцъклен взор и аз незабавно го попитах: " Това ли е, за което си мисля? ". И той отговори, че ще чакат бебе ". Не можете да си визиите какви усеща, какви страсти забушуваха в мен. Предпочитах да изживея тази наслада сама, само че по този начин се получи, бях на сцената ", разкри ДесиСлава преди време.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР