Не е възможно да имате връзка с нарцисист и да

...
Не е възможно да имате връзка с нарцисист и да
Коментари Харесай

Никога не си го причинявайте: 6 причини да бягате от тези мъже

Не е допустимо да имате връзка с нарцисист и да не получите сериозна контузия.

Той ще прегази всичко, до което може да доближи – външния ви тип, работата, приятелите, родителите, фамилията, жилището. Това ще бъде още по-болезнено след чувството за полет, което той ще ви даде в първите стадии на запознанството ви.

Внимание: Нарцисизъм!

Предимствата му са явни - той е хубав, забавен, знае доста занимателни неща, умее да ухажва красиво. Ако нарцисистът е заможен, той може даже да е добре и с парите. Ако пък не, тогава той познава " дъното на живота " с всичките му поданици и това също може да бъде вълнуващо странствуване. Минусите са тези:

 мъж

1. В една връзка с нарцисист няма различен. Съществува само той. Няма значение какъв брой време сте прекарали дружно – една нощ, седмица или 20 години, щом той прекрачи прага на открито, вие спирате да съществувате за него. За да го накарате да ви запомни, би трябвало да забиете отровна стрела в гърба му.

2. Всичките му обещания не костват и пукната пара. Но звучат първокласно, тъй като до момента в който ги споделя, той си има вяра. Нарцисистите постоянно губят работата си заради това - те имат доста хрумвания, те са невероятни, само че надалеч не постоянно съумяват да изпълнят своите отговорности и съглашения. Тоест, каквото и да ви обещае, най-вероятно нарцисистът няма да го извърши.

3. Той прави единствено това, което намира за добре за себе си. Тоест, в случай че нарцисистът е татко на детето и детето има потребност от нова раница за учебно заведение, тогава ще получите страхотна електрическа кола за подарък. Или нещо друго дружно с невероятна история за това за какво раниците са морално остарели.

4. Всичко, което споделя и прави, е погрешно. На първо място той самият е подправен. Всичко, което споделя за себе си, за своите усеща и пострадвания, най-вероятно също е полуистина, неистина или умишлено измислена красива история, всичките му истории могат да се окажат кухи. Помните ли Жокера с двете невероятни истории, от кое място е получил белезите? Все неистини и фукане за пред обществото. 

5. Със сигурност ще пострадате. Не можете да съжителствате дълго време с нарцисист и да не пострадате. Той ще прегази всичко, до което може да доближи - външен тип, работа, другари, родители, семейство, жилище. И това за момичето ще бъде изключително мъчително след чувството за хвърчене, което той дава в първите стадии на запознанството. Да не приказваме, че всякога, когато губи интерес към вас, преминавайки към нещо друго със същата пристрастеност, това ще е мощно разочароващо за вас.

 жена, мъж

6. Понякога нарцисистите са невероятни експерти и вършат невероятни неща. Но - заради особеностите на душeвността им, единствено вие ще се възхищавате на тези достижения, а той ще ги прави за сметка на вас и вашата душeвност. Той ще страда от личната си незначителност и след всеки крах ще се потопи в бездните и дълбините на отчаянието, от които нарцисистите нормално излизат благодарение на опияти и на други полови сътрудници.

Така че всички тези номера са подправени. Всъщност насладата да си в връзки с нарцисист е насладата да бъдеш себе си и да се наслаждаваш на живота си, излят в една чаша, която изпиваш на един мирис, напиваш се и по-късно страдаш от тежък махмурлук години наред. Защото на самия нарцисист му няма нищо.

Автор: Адриана Имж

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР