Не е тайна, че да накараш децата да спрат да

...
Не е тайна, че да накараш децата да спрат да
Коментари Харесай

Детски терапевт обяснява защо никога не трябва да казвате „това е просто игра“ на децата

Не е загадка, че да накараш децата да спрат да играят видео игри може да бъде голяма задача – само че детски терапевт споделя, че има метод би трябвало да се справите.

От Fortnite до GTA или Call Of Duty, най-популярните видеоигри на сцената на PS5 и Xbox постоянно включват подиуми на извънредно принуждение и потребление на оръжия. Може би постоянно сте чували геймърите да крещят, че „ преди малко са умрели “, откакто са се пробвали да победят онлайн конкурент или да стигнат до идващото равнище.

Детски терапевт, Кати Книбс, споделя, че родителите постоянно се тормозят, когато децата им демонстрират яд, до момента в който играят, като хвърлят надзор или крещят към екрана.

Докато родителите постоянно упрекват естеството на игрите за предизвикателство на избухливи реакции от децата им, Кати споделя, че това е „ по-малко общо с играта и повече с това, че детето не може да контролира възприятията си “. Тя упорства, че родителите в никакъв случай не би трябвало да споделят на детето си, че „ това е просто игра “.

Кати, която специализира в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР