Не е нужно да се кумува, първо да видим как

...
Не е нужно да се кумува, първо да видим как
Коментари Харесай

Пеевски: ПП приключи, Петков може да драска като пудел на вратата на Борисов в Банкя

" Не е нужно да се кумува, първо да забележим по какъв начин ще ни подреди народът. Може пък аз да застана сред тях и да не им разреша да откраднат страната Кирил Петков и компания. Със сигурност няма да им разреша да разбият българските служби и правосъдната система ", съобщи в коридорите на Народното събрание Пеевски.   " Аз няма да им разреша да разбият страната. Аз, Делян Пеевски ", натърти той.

И във връзка кумуването на ПП-ДБ за това кой на кого ще е младоженка, Пеевски отвърна, че по-скоро " Петков и компания " след изборите " ще драскат по вратата на Борисов в Банкя ".

" Кирил Петков може да бъде младоженка единствено на Бойко Борисов, тъй като той е като един сладостен пудел, който ще драска на вратата в Банкя. Бъдете сигурни. От през днешния ден ви го предсказвам. До него несъмнено ще е неговата другарка, която през днешния ден е по малките екрани. Ще драскат, ще скимтят и ще желаят да влязат в неговия кучкарник, и да си играят с неговите овчарки ", сподели Пеевски пред медиите.

" Тези хора не могат нищо друго друго да създадат с изключение на да скимтят и да се молят на Брисов. Този план завърши, той остана при контрабандните канали и техния наставник Рашков. Те завършиха при пачките, аз виждам, че техните гласоподаватели се срамят от тях ", добави водачът на Движение за права и свободи.

И продължи по адрес на " Продължаваме промяната ", като занапред съобщи, че Движение за права и свободи след вота не може да работи с тях.

" Тази Промяна се видя, че към този момент е цялостна контрабандна замяна. Защо приказват непрекъснато за Движение за права и свободи? Искам да видя какво ще решат гласоподавателите, кой ще е първи, втори, трети, по-късно ще се приказва има ли благоприятни условия ", разяснява Пеевски, като акцентира, че в случай че се окаже, че " тези хора са ограбили парите на нашите майки, дядовци, близки, да не могат да живеят почтено, с тях не можем да работим ние ". И цитира акцента на Кирил Петков, който обича да акцентира така наречения " интегритет ".

Пеевски описа още кой и по какъв начин е сдобрил водача на ГЕРБ, откакто Борисов не му приказвал цели два месеца.

" А Кирил, който изяснява кой на кого е висящ, молеше и скимтеше да го заведа при Борисов, който два месеца не говореше с него, Молеше да го сдобря - " апелирам те, сдобри ме с Бойко, апелирам те, сдобри ме ". Аз не го сдобрих, тази виновност търсете в Йордан Цонев, който един ден го хвърли в кабинета на Борисов, като един дребен пудел , и затвори вратата след него ", разказа водачът на Движение за права и свободи случката на помиряването сред Борисов и Петков.

И продължи да разказва сцената: " А Борисов гледаше като Тодор Живков на 9 против 10 ноември. Борисов, като го видя вътре, стана и го прегърна, тъй като Бойко има огромно сърце, в което може да вземе всички ", означи Пеевски. Той предрече колаборация сред Петков и Борисов след вота " 2 в 1 ".

" Предричам, че е доста евентуално този пудел да е част от неговия кучкарник ", сподели Пеевски по адрес на Кирил Петков.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР