Наясно съм че е нередно, но си признавам, че правя

...
Наясно съм че е нередно, но си признавам, че правя
Коментари Харесай

Знам, че не е правилно, но имам тайна връзка с леля ми

Наясно съм че е неправилно, само че си признавам, че върша секс с вуйна си. Още от първия път се почувствах необикновено - и в този момент сме в загадка връзка.

Ето цялата ми история.

Аз съм на мъж на 24 години, а тя е единствено на 25. Между нея и майка ми има цели 20 години разлика, по тази причина в никакъв случай не съм я възприемал като част от по-възрастното потомство. Винаги сме се разбирали и с неспокойствие съм очаквал да я видя на фамилните събирания. Тайно си я харесвах, само че я изхвърлях от съзнанието си.
Когато приключи, тя се реалокира в нашия град по работа и от време на време се срещахме с другари.

 секс с вуйна ми

Не ми хареса обаче приятелят ѝ, който изглеждаше, че я третира като движимост.

Една вечер, до момента в който бяхме на открито, той в действителност я разстрои и си потегли разгневен. Беше се подразнил, че тя не му обръща внимание. Същата вечер, когато я прибрах у дома, се усещах някак друго и когато стигнахме до вратата, утешителната ни прегръдка мина в интензивна целувка.

И двамата бяхме пийнали малко повече и по тази причина, когато тя ме предложения да вляза, не се поколебах. В последна сметка връхлетяхме в хола ѝ и правихме буен секс.

 секс с вуйна ми

От довечера към този момент се виждаме скрито. Не става въпрос единствено за секс, имаме същински усеща един към различен. Тя е завършила с приятеля си и прекарваме множеството уикенди или скрити при нея, или на дълги разходки измежду природата.

Никога не съм бил толкоз благополучен и трагичен в идентична степен, тъй като съм изцяло влюбен в нея, само че знам, че си играем с огъня.

Мечтаем си да се преместим дружно в различен град, където никой няма да разбере за същинската ни връзка, само че това не е напълно реалистично.

Какво можем да създадем? Знам, че фамилията ни в никакъв случай няма да ни одобри, а даже не мога да си показва реакцията на майка ми.

 секс с вуйна ми

В тази заплетена обстановка потърсих професионално мнение. Ето какво ме посъветва психологът:

" Спри се и намерения върху това, което правиш. И двамата нарушавате закона. Ако продължаваш да пазиш тайната си, е въпрос на време да те разкрият, което ще докара до съществени проблеми за всички. Не единствено това, само че и рискуваш вуйна ти да забременее, което би предизвикало голяма тъга на двама ви.

Разбирам, че обичаш вуйна си, само че това не оказва помощ нито на нея, нито на теб. Всъщност поставяш основите на големи прочувствени вреди, като имаш полова връзка с нея. Кажи ѝ, че към този момент ще бъдеш до нея като племенник и другар и че на този стадий би трябвало да се дистанцирате един от различен. "
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР