Най-отчаяната миска, както отдавна я наричат - Венцислава Тафкова, сложи

...
Най-отчаяната миска, както отдавна я наричат - Венцислава Тафкова, сложи
Коментари Харесай

ОРАНГУТАН: Миската Венцислава Тафкова излезе от клинката като маймуна!

Най-отчаяната миска, както от дълго време я назовават - Венцислава Тафкова, постави завършек на самата себе си. Брутален освен това!... От предходната й визия не е останала и диря, освен това единствено за броени дни. Не че Тафчето в миналото е била Моника Белучи, де, само че през днешния ден наподобява на жив орангутан - или най-малко това е всеобщото мнение на консуматори в нета.

За доказателство прилагаме и фотографията, която персонално Венцито си е качила в нета като явно счита, че е красива, горката... Но ясно се вижда какво са й предизвикали при последната операция в клиника сякаш за хубост...

Близки до пловдивчанката с мераци за столично жителство разясняват, че тя от години не може да си откри мъж и е решила да се " помпа " до тогава, до момента в който някой не я изиска. И се тревожат, че е напът да се трансформира в следващата Андреа от Бургас, която ще се пръсне от интервенции.

" Жал ни е за нея, тъй като не може да вдене, че не визията й е казусът, а простотията и тъпотата. Ами глупава е, не може естествен диалог да организира, отвън женските си нелепости. Кой съответен мъж ще я изиска за друго, с изключение на с цел да я излашка няколко пъти?! То единствено с джуки и силиконови бомби не става. Показва се като мастия, а желае да я почитат като дама - дръжки! ", разясняват близки до обкръжението на Тафкова.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Венцислава Тафкова орангутан миска джуки мъж
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР