Най-голямата верига за техника и технологии в България – Техномаркет,

...
Най-голямата верига за техника и технологии в България – Техномаркет,
Коментари Харесай

Техномаркет премества магазина си във Велинград в новия Ритейл парк

Най-голямата верига за техника и технологии в България – Техномаркет, реалокира магазина си във Велинград в новия Ритейл парк. Новият обект е на по-удобна за клиентите локация, с необятен паркинг, който сплотява няколко вериги като Jusk, Pepco, Lilly и други. Адресът на ритейл парка е Велинград, ул. „ Хан Аспарух “ 2 – В, Г.

 

Специално за отриването на новия магазин, Техномаркет Велинград е подготвил специфични промоционални цени и великденска ликвидация на техника за дома, офиса и персоналното време. Изненади чакат клиентите, като първите закупили стока над 200 лева ще получат дарове.

 

За да е покрай потребителите и да отговори на потребностите на своите клиенти, към този момент над 25 години Техномаркет има 54 търговски обекта в цялата страна, онлайн магазин и лично мобилно приложение. В портфолиото мога да се намерят международни водачи и лична марка с качество на налични и преференциални цени.

 

Техномаркет е една от водещите в своята сфера компании по предложение на сервизи и услуги. За в допълнение задоволство от страна на потребителите, компанията предлага и пакет от услуги и сервизи, като безвъзмезден превоз в границите на града, лоялна карта, спомагателни гаранции, опция за покупка на артикули на погашение с комфортни месечни вноски и доста други.

 

Постоянният блян към професионализъм, иновативност и рационализиране, прави Техномаркет една от най-значимите и одобрени вериги за техника на българския пазар.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР