Националният системен интегратор Информационно обслужване стана член на Европейската асоциация

...
Националният системен интегратор Информационно обслужване стана член на Европейската асоциация
Коментари Харесай

Информационно обслужване стана част от Европейската асоциация на публичните IT доставчици

Националният систематичен интегратор " Информационно обслужване " стана член на Европейската асоциация на обществените IT снабдители EURITAS . Това оповестиха от ведомството.

В влиятелната асоциация членуват представители на най-развитите страни в Европа, като Германия, Италия, Финландия, Малта, Швейцария, Дания, Холандия и Хърватия.

Асоциацията си слага за цел да сътвори трансевропейска мрежа от публични снабдители на ИКТ услуги, които да обменят ноу-хау и най-хубавите практики в региона на електронното ръководство, да приспособяват стандартите и капацитета за надграждане на IT системите, употребявани в обществената администрация.

" Информационно обслужване " се трансформира във вторият представител на Източна Европа в Европейската асоциация на обществените IT.

" Членството в Асоциацията е голяма оценка за резултатите от нашата работа, за професионализма, отдадеността и пристрастеността, с които променяме съществени процеси в страната и подобряваме обществото, в което живеем ", съобщи изпълнителният шеф на " Информационно обслужване " Ивайло Филипов. Той акцентира, че участието на компания в EURITAS e голямо самопризнание за целия IT бранш в страната.
 Информационно обслужване поема централизираната система за регистри
Информационно обслужване поема централизираната система за регистри

Целта на системата е да бъдат цифровизирани голям брой регистри в къси срокове
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР