Националният системен интегратор Информационно обслужване бе приет за член на

...
Националният системен интегратор Информационно обслужване бе приет за член на
Коментари Харесай

„Информационно обслужване“ стана член на Европейската асоциация на публичните IT доставчици

Националният систематичен интегратор „ Информационно обслужване " бе признат за член на Европейската асоциация на обществените IT снабдители EURITAS (https://www.euritas.eu/).

В влиятелната асоциация членуват представители на най-развитите страни в Европа, измежду които са Германия, Италия, Финландия, Малта, Швейцария, Дания, Холандия и Хърватия. Целта на асоциацията е да сътвори трансевропейска мрежа от публични снабдители на ИКТ услуги, които да обменят ноу-хау и най-хубавите практики в региона на електронното ръководство, да приспособяват стандартите и капацитета за надграждане на IT системите, употребявани в обществената администрация.

„ Информационно обслужване " получи експлицитна покана за участие в асоциацията на най-развитите публични снабдители на ИКТ услуги на Стария континент и по този начин стана вторият представител на Източна Европа в нея.

„ Членството в Асоциацията е голяма оценка за резултатите от нашата работа, за професионализма, отдадеността и пристрастеността, с които променяме съществени процеси в страната и подобряваме обществото, в което живеем ", сподели изпълнителният шеф на „ Информационно обслужване " Ивайло Филипов. По думите му наличието на българска компания в EURITAS e голямо самопризнание за целия IT бранш в страната и голямо обвързване да се съблюдават най-хубавите международни практики в региона на ИКТ услугите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР