Националният отбор на България загуби с 0:2 гостуването си на

...
Националният отбор на България загуби с 0:2 гостуването си на
Коментари Харесай

Националният отбор по футбол отстъпи пред Албания в Тирана

Националният тим на България загуби с 0:2 гостуването си на Албания в Тирана в другарски мач, оповестиха от БФС. Домакините означиха по едно попадение във всяко полувреме, до момента в който съставът на Младен Кърстаич не съумя да се възползва от възможностите си пред вратата на Стракоша.

Селекционерът на “лъвовете ” направи шест промени спрямо единайсеторката, която стартира европейската подготовка с Литва в София . На вратата застана Димитър Митов, а пред него в отбрана си партнираха Валентин Антов, Алекс Петков и Симеон Петров, до момента в който по фланговете им помагаха Марин Петков и Иван Турицов. В халфовата линия от първата минута заиграха Лукас Петков и Илия Груев, а в предни позиции действаха Спас Делев, Георги Русев и капитанът Кирил Десподов.

В 35-ата минута Делев напусна наложително играта след тежък конфликт с неприятелски футболист, а на негово място се появи Мартин Минчев. Само няколко минути по-късно Казим Лачи откри резултата в интерес на домакините, откакто се оказа най-съобразителен в наказателното поле на “лъвовете ”.

След почивката влезлият като запаса Христо Иванов и капитанът Десподов се оказаха на положителни стрелкови позиции, само че не съумяха да се възползват оптимално от тях. Вместо това Албания удвои преднината си в 81-ата минута , когато Мучи не остави шансове на Митов с удар от отдалеченост.

До края на годината на България следва да изиграе още две срещи от европейските квалификации – с Унгария в София и посещение на Сърбия .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР