Наставникът на Септември Николай Митов остана доволен от равенството 1:1

...
Наставникът на Септември Николай Митов остана доволен от равенството 1:1
Коментари Харесай

Николай Митов: В Септември съм си като у дома

Наставникът на Септември Николай Митов остана удовлетворен от равенството 1:1 с Марек в дуел от 30-я кръг на Втора лига. Специалистът открои своите играчи, като ги похвали за показания темперамент и сподели упоритостите си отборът да се завърне в елита на българския футбол.

" Поздравявам футболистите за характера през първото полувреме. През първата част опитахме неща, които тренирахме два дни и не се получи. Коригирахме това на почивката, пресирахме, контролирахме игата. Имахме пропуски, само че беше значим характерът и да не се загуби мачът. Честен съм, характерът ни победи, не трябваше да позволяваме проваляне ", показа той.

" Няма да споделям всичко, тъй като ще ме издаде това за другия път. Ориентирани сме към този момент, друго е да си на терена. Добри футболисти има, Септември би трябвало да е в елита. Трябва да сме най-малко на това място, на което сме ", добави експертът.

" Септември не би трябвало да се тормози, би трябвало да играем. Марек е доста твърд тим, отлично на треньора и футболистите им, играят добър футбол. Мъжкари си и се хвърлят, а и нямат проваляне вкъщи. Искам всичко да е положително, тук съм си като вкъщи ", приключи Николай Митов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР