Наставникът на лидера в Бундеслигата Байер Леверкузен - Шаби Алонсо

...
Наставникът на лидера в Бундеслигата Байер Леверкузен - Шаби Алонсо
Коментари Харесай

Патрик Шик се завръща в игра за Байер

Наставникът на водача в Бундеслигата Байер Леверкузен - Шаби Алонсо ще може да разчита на опитния нападател Патрик Шик за гостуването на Волфсбург от осмия кръг на футболната Бундеслига. 

„ Реалистично е той да влезе в игра на следващия ден. Завърна се към пълноценни тренировки в последните две седмици. По-късно през днешния ден ще решим. Чудесно е за тима, че той още веднъж е разполагаем, трябват ни неговите голове, класата му и неговия темперамент “, разяснява Алонсо на конференция.

Нападателят се възвръща от проблеми в аддукторите и не е играл от началото на март. Преди това също имаше интервал, в който 27-годишният чех бе отвън терена, пропускайки мачовете от ноември 2022-а доникъде на февруари тази година. През лятото Патрик Шик претърпя и интервенция.

„ Трябва да работим с него малко по малко, защото от много време има проблеми. Дали ще играе 15 или 20 минути, ще забележим. Най-важното е, че той се завръща на терена. Нуждаем се от неговите голове, качества и персона “, повтори Шаби Алонсо.

За последно Шик игра постоянно през сезон 2021/2022 и означи 24 гола в 27 срещи от Бундеслигата.

Байер Леверкузен е отпред във краткотрайното класиране в Германия с 19 точки, на една пред втория Щутгарт.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР