Настъпи време разделно. Тази вечер ще станат ясни имената на

...
Настъпи време разделно. Тази вечер ще станат ясни имената на
Коментари Харесай

Последен шанс за Гана, надежда за Мавритания

Настъпи време разделно. Тази вечер ще станат ясни имената на последните тимове, които ще продължат борбата за Купата на африканските народи.

В последния ден от груповата фаза ще забележим четири мача с капацитет за непредвидени резултати.
Мане изпусна дузпа, само че по-късно класира Сенегал на осминафинал Звездата на "Ливърпул " с два гола против Кения в Купата на африканските народи
Гана се римува с драма. Едва ли е инцидентно. Пътят на " черните звезди " към Купата на африканските народи бе пъстър с премеждия, а изходът от шампионата е напълно близо. Равенство против Гвинея-Бисау може да се окаже задоволително за промъкване на 1/8-финалите, само че ориста на Гана ще бъде в ръцете и на други тимове.

Снимка: Reuters

Отборът на Гвинея-Бисау е измежду четирите, които не съумяха да отбележат нито един гол в първите си два мача на шампионата. Срещата Гвинея-Бисау - Гана е от 19 ч. и ще бъде излъчена онлайн по RING.

По същото време на Voyo.bg е мачът сред Бенин и Камерун . Камерун не би трябвало да се успокоява, тъй като Бенин няма да се даде елементарно. " Непобедимите лъвове " са отпред в групата с 4 точки - с 2 повече от днешния си противник и Гана и с 3 пред Гвинея-Бисау.

Снимка: Reuters

Треньорът на Камерун Кларънс Зеедорф се надява носителите на трофея да покажат по-добра игра тази вечер и да зарадват почитателите. Междувременно " катериците " ще дадат всичко от себе си за първа победа в шампионата след 11 провалени опита.

Ангола би трябвало да завоюва последния си мач против Мали от груповата фаза, в случай че желае да се класира за 1/8-финалите на Купата на африканските народи. Мачът довечера в Исмаилия е от 22 ч. и ще бъде излъчен по RING .

Снимка: Reuters

След две равенства момчетата на Сърджан Висилиевич се намират в извънредно неизгодна позиция, само че милионите почитатели в Луанда мечтаят да видят по какъв начин любимците им не престават да играят по египетските терени.

" Малийските орли " изненадващо оглавяват групата с 4 точки и се нуждаят най-малко от тъждество, с цел да си подсигуряват класиране за идната фаза.

Дебютантът Мавритания може да сервира най-голямата изненада в тазгодишното издание на Купата на африканските народи , в случай че успее да шокира Тунис тази вечер. Срещата е от 22 ч. на Voyo.bg.

" Орлите от Картаген " бяха определяни за любимци за спечелването на предварителната група, само че не убедиха с играта си в първите два мача и реализираха равенства. Междувременно Мавритания завоюва историческа първа точка в Купата на африканските народи, откакто удържа равенството с Ангола, а преди този момент позволи тежка загуба с 1:4 от Мали.
Снимка: Reuters

След непредвидената победа на другия дебютант Мадагаскар над Нигерия във втора група, мавританците се надяват да поднесат изненада в Суец и да запишат още един исторически факт към визитките си.

Въпреки че тимът на Тунис е любимец, френският селекционер на Мавритания Корентин Мартинс има вяра, че футболистите му са подготвени да реализират немислимото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР