Наскоро световната асоциация на професионалните футболисти (FIFPro) информира, че националът

...
Наскоро световната асоциация на професионалните футболисти (FIFPro) информира, че националът
Коментари Харесай

Десподов съди Каляри заради 34 000 евро, ето колко милиона е взел ЦСКА за футболиста на Лудогорец

Наскоро международната асоциация на професионалните футболисти (FIFPro) осведоми, че националът Кирил Десподов съди Каляри за неизплатени две заплати. Става въпрос за възнагражденията от юли и август предходната година.

Изданието centotrentuno.com разгласява просторен материал по случая, от който стават ясни някои забавни детайлности. Сумата, за която претендира крилото, а Каляри отхвърля да заплати, е 34 000 евро. Той е уведомил клуба, че в случай че те не му бъдат изплатени в 20-дневен период, ще разтрогне своя договор. По всичко наподобява, че сардинците не са го сторили и по тази причина се е стигнало до съд.

Очаква се да има решение по този проблем до 19 май.

В материала се загатват и парите, които Каляри е превел на ЦСКА за правата на атакуващия полузащитник. Първоначално италианците са платили 570 000 евро наем, а по-късно още 3 400 000 евро да го купят (б.а. цитират се формалните финансови доклади на клуба).

Италианският уебсайт предвижда два вероятни разновидността в очакване решението на арбитражния комитет. Първият е настояването на Десподов да бъде признато. Тогава Каляри ще бъде длъжен да му заплати въпросните 34 хиляди евро, само че може да се стигне и до съществено наказване за клуба, в това число и лишаване на точки. Вторият е съдът да отсъди в интерес на Каляри, като в този случай Десподов би трябвало да се върне при тях след приключване на наема му в Лудогорец.

“Но доворието сред двете страни наподобява безнадеждно нарушено”, обощава създателят на материала Матео Зизола.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР