Народното събрание прекъсна работата си заради липса на кворум малко

...
Народното събрание прекъсна работата си заради липса на кворум малко
Коментари Харесай

ГЕРБ напусна пленарната зала след обидна реч на Възраждане

Народното заседание прекъсна работата си поради липса на кворум малко откакто депутатите от ГЕРБ напуснаха пленарната зала.

Причината за отдръпването им стана следващата възмутителна тирада на народен представител от " Възраждане ", която беше оставена от ръководителя Росен Желязков без спиране - с финално наказване " забележка " за Деян Николов.

В декларацията си от името на групата той си разреши да наскърбява депутати с думи като " съвременни еничари ", " предатели и мутри ", и " непознати сътрудници за въздействие в българската политика ", като уточни поименно Христо Иванов, Бойко Борисов, Кирил Петков и Николай Денков.

Николов разгласи България за " подложена на геноцид от Съединени американски щати " и нарочи ръководителите на ГЕРБ и ПП-ДБ за хора, " непрекъснато живеещи в боязън, че някой ще натисне Ентер и за тях ", цитирайки заплашителното писмо до Иван Гешев.

Накрая той заплаши, че " еничарите ще понесат отговорност " и " в случай че истината ще ги убие, оставете ги да умрат ".

Вместо да отговорят на езика на омразата, който се лее за следващ път от трибуната на Народното събрание, депутатите от ГЕРБ станаха и излязоха от залата.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР