Напрегнат ден за всички фенове на Левски. Сагата с клубните

...
Напрегнат ден за всички фенове на Левски. Сагата с клубните
Коментари Харесай

От социалните мрежи: Премиерът като "син" крал, Диков - пощальон

Напрегнат ден за всички почитатели на " Левски ". Сагата с клубните акции трябваше да завърши още тази заран, само че последователите на " сините " претърпяха отчаяние. Вместо на Тити Папазов, мажоритарният дял в " Левски " бе изпратен от предприемача Васил Божков на... премиера Бойко Борисов, а в ролята на пощальон влезе уважаваният състезателен публицист Сашо Диков. Последва отвод от министър-председателя да вземе акциите, а в последна сметка те се озоваха на предпазване в самия клуб.
Тити Папазов: Божков и Попов няма да банкрутират " Левски ", пращат ми акциите (ВИДЕО) "Оцеляването на клуба няма да бъде възпрепятствано "
Бъдещето на един от грандовете в българския футбол остава неразбираемо, а това няма по какъв начин да не е обезпокоително освен за " сините " почитатели. В същото време обаче всичко, случило се през днешния ден, докара до вълна от насмешки с " Левски " в обществените мрежи - от последователи на други тимове, само че и от зевзеци без изявени футболни пристрастия.

Така министър председателят се трансформира в " наследник " крал, беларуският БАТЕ Борисов разбра, че към този момент има двойник, а Сашо Диков стана... куриер за образец.

Вижте нашата сбирка с колажи по тематиката:

























Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР