Напоследък серумите за растеж на мигли наводниха пазара, но как

...
Напоследък серумите за растеж на мигли наводниха пазара, но как
Коментари Харесай

Най-добрите начини, по които да използваме вазелина

Напоследък серумите за напредък на мигли наводниха пазара, само че по какъв начин ще реагирате като ви кажем, че можете сами да си приготвите подобен у дома? Смесвате малко вазелин и кокосово олио, нанасяте в основата на миглите преди сън, след седмица сами ще забележите разликата.

 мигли, хубост

Преди боядисване намажете челото си с вазелин, с цел да не останат неприятни петна от боята.

По-здрави нокти – масажирайки кутикулите си с вазелин ги омекотяваме, а в случай че прибавим и малко кокосово масло подтикваме растежа на по-здрави нокти.

 нокти, издръжливост, хидратация

 

Гел за вежди – Всички знаем какъв брой са досадни „ непокорните “ косъмчета на веждите ни, вазелинът е решение! Достатъчно е да сложите малко от него на гребенчето за вежди и да ги фиксирате, ще устоят през целия ден!

Меки устни – С помощта на вазелина можем да си създадем страховит домакински еликсир за устни. Смесваме вазелинът и малко кокосово масло, слагаме ги в бурканче и държим сместа в хладилника. След като стегне с пръст нанасяме върху напуканите устни.

 устни, ходратация

За по-дълготраен мирис на парфюма – Намазваме китката си с малко вазелин и пръскаме върху него с парфюм. Гарантираме ви, че ще ухаете прелестно през целия ден.

Почистване на черни точки – Намазвате тъничък пласт вазелин в проблематичната зона и покривате с транспарантно фолио, изчаквате 20 минути и по-късно с почистващо олио и масажни придвижвания почиствате зоната – черните точки падат сами!

По-меки пети – Намажете петите с вазелин и увийте с транспарантно фолио, изчакайте 30-40 минути, по-късно измийте хубаво краката и усетите разликата.

 крайници, хубост, хидратация
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР