Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга поднови тренировки с тима, но

...
Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга поднови тренировки с тима, но
Коментари Харесай

Фернандо Каранга поднови тренировки с ЦСКА, Фаетон се завръща в групата за мача с Арда

Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга възобнови тренировки с отбора, само че въпреки всичко остава под въпрос за идния дуел против Арда, с който ще бъде поставена точка на постоянния сезон в Първа лига, съобщи.

Припомняме ви, че бразилецът пропусна загубата на " алените " с 0:1 от Ботев Пловдив в първия двубой сред двата отбора от полуфиналите в шампионата за Купата на България поради разтежение, като има шансове да се завърне за гостуването в Кърджали в неделя от 20:15 часа.

В групата на " армейците " за срещата се завръща и Матиас Фаетон, като той и Каранга през днешния ден взеха присъединяване във видеоразбора, извършен от наставника на ЦСКА Стамен Белчев, както и в последвалата къса подготовка.

Това ще бъде общо третият случай през сегашния сезон, в който " алените " ще се изправят против Арда, като предишния октомври двата тима направиха 0:0 в мач от шампионата, само че през февруари тази година столичани завоюваха с 1:0 вкъщи в четвъртфиналите на конкуренцията за Купата на България.

Любопитното обаче е, че в неделя за пръв път един против различен в треньорския двубой ще се изправят Стамен Белчев и Николай Киров, защото в някои предходните дуели на техните места бяха взети от Нестор Ел Маестро или Александър Тунчев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР