Нападателят на Шарлът Хорнетс Майлс Бриджис се предаде на полицията

...
Нападателят на Шарлът Хорнетс Майлс Бриджис се предаде на полицията
Коментари Харесай

Майлс Бриджис от Шарлът Хорнетс се предава заради нарушение на заповедта за защита

Нападателят на Шарлът Хорнетс Майлс Бриджис се съобщи на полицията в петък, оповестиха управляващите. Беше издадена заповед за арест в окръг Мекленбург, Северна Каролина, за играча от НБА след нарушаване на заповед за отбрана, произлизащо от случай на домашно принуждение предходната година.

25-годишният Бриджис, съпроводен от своя юрист, се е предал в центъра за задържане на окръг Линкълн в Северна Каролина, съгласно известие за вести от офиса на шерифа на окръг Линкълн. Той се яви пред областен арбитър и беше освободен против обезпечена гаранция от 1000 $, се споделя в известието.

Бриджис е упрекнат в нарушение на заповед за отбрана, непозволено малтретиране на деца и пострадване на персонално имущество, съгласно офиса на шерифа.

Службата на шерифа удостовери пред CNN, че заповедта в началото е била издадена при започване на януари, само че не е връчена до петък.

МАЯМИ, ФЛОРИДА - 05 АПРИЛ: Майлс Бриджис №0 от Шарлът Хорнетс реагира против Маями Хийт по време на първото полувреме в FTX Arena на 05 април 2022 година в Маями, Флорида. ЗАБЕЛЕЖКА КЪМ ПОТРЕБИТЕЛЯ: Потребителят категорично удостоверява и се съгласява, че с изтеглянето и/или потреблението на тази фотография, Потребителят се съгласява с разпоредбите и изискванията на Лицензионното съглашение на Getty Images. (Снимка от Michael Reaves/Getty Images) МАЯМИ, ФЛОРИДА – 05 АПРИЛ: Майлс Бриджис №0 от Шарлът Хорнетс реагира против Маями Хийт през първото полувреме в FTX Arena на 05 април 2022 година в Маями, Флорида. ЗАБЕЛЕЖКА КЪМ ПОТРЕБИТЕЛЯ: Потребителят категорично удостоверява и се съгласява, че с изтеглянето и/или потреблението на тази фотография, Потребителят се съгласява с разпоредбите и изискванията на Лицензионното съглашение на Getty Images. (Снимка от Майкъл Рийвс/Гети изображения) Майкъл Рийвс/Гети изображения

Бриджис, който не игра в НБА през предишния сезон, беше упрекнат предходната година в закононарушение домашно и детско малтретиране, произлизащо от хипотетично нахлуване над колегата му, което се е случило пред децата им.

През ноември 2022 година Бриджис пледира да не оспорва обвиняването за закононарушение в домашно принуждение и останалите обвинявания против него бяха отхвърлени. Бриджис беше наказан на три години публична пробация, една година съвещания за домашно принуждение, една година уроци за родители и 100 часа общественополезен труд, се споделя в изказване на окръжната прокуратура на Лос Анджелис.

Бриджис подписа 1-годишен контракт този отвън сезона, с цел да се завърне в Хорнетс и ще би трябвало да изтърпи единствено 10 мача от наказването от 30 мача, наложено от НБА, откакто лигата счете, че той ще получи заем за 20 пропуснати мача като част от наказване, защото пропусна всичките 82 мача през предишния сезон.

„ Ние сме в контакт с Хорнетс и събираме информация “, сподели представителят на НБА Майк Бас пред CNN.

CNN се свърза с юриста на Hornets и Bridges за коментар.

Бриджис беше определен от Лос Анджелис Клипърс в първия кръг на Драфта на НБА за 2018 година от Мичиганския държавен университет и беше продаден на Шарлът, където игра четири сезона. Той излизаше от най-хубавата си година в професионален проект през 2021-2022 година, като записваше приблизително по 20,2 точки, 7,0 битки и 3,8 асистенции преди случая.

Сара Дюбъри от CNN способства за този отчет.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР