Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе заяви, че е

...
Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе заяви, че е
Коментари Харесай

Мбапе след отпадането от Дортмунд: Аз съм виновен!

Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе съобщи, че е опитал да помогне на тима си колкото може, само че това не е било задоволително в реванша от полуфиналите в Шампионската лига по футбол против Борусия Дортмунд. Германският отбор победи с 1:0 и в двата мача и се класира за финала на влиятелния шампионат.

Мбапе, за който се чака да напусне Пари Сен Жермен през лятото и да премине в Реал Мадрид, пропусна две положителни благоприятни условия във втория дуел в Париж.

" Опитах да оказа помощ на отбора допустимо най-вече, само че не съумях да направя задоволително ", сподели френският национал, представен от организация " Ройтерс ".
 Единадесет години по-късно Борусия (Дортмунд) още веднъж e на край в Шампионската лига!
Единадесет години по-късно Борусия (Дортмунд) още веднъж e на край в Шампионската лига!

" Жълто-черните " още веднъж победиха ПСЖ с 1:0, този път в Париж

" Аз съм индивидът, който би трябвало да бележи голове и да бъде решителен фактор. Когато нещата са добре, получавам цялото внимание, а когато не са, би трябвало да приема цялата виновност. Това не е проблем. Първият, който трябваше да вкара през днешния ден, бях аз. Това е животът и би трябвало да продължим - аз и тимът ", разяснява Килиан Мбапе.

" В решителните мачове от Шампионската лига, когато не си ефикасен, е мъчно да продължиш към идващия кръг. Още повече, когато приказваме за край. Със сигурност сме разочаровани, само че както споделих не всичко е толкоз тъмно. Трябва да продължим да градим и да работим, тъй като съм сигурен, че ще стигнем там, където желаеме ", съобщи още Мбапе.

" В Пари Сен Жермен постоянно желаеме да побеждаваме по тази причина в този момент сме тъжни. Трябваше да вкараме гол. Имахме шансове ", приключи французинът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР