Нападателят на Челси Кай Хавертц говори за последните трансфери на

...
Нападателят на Челси Кай Хавертц говори за последните трансфери на
Коментари Харесай

Хавертц: Имам специално отношение към магарета

Нападателят на Челси Кай Хавертц приказва за последните прехвърляния на тима и за това по какъв начин се усеща лондонския клуб. Германският национал разкри още, че доста обича животни и има особено отношение към магаретата. 

" От лятото към нас се причислиха дузина играчи. Не е просто. Енцо Фернандес и Мудрик пристигнаха за доста пари, а са единствено на 22. Не можете да очаквате незабавно да станат Неймари. Това е като при мен: лишава време. За мен цената беше огромна. Бях най-скъпият състезател на Челси. Не разбирам по какъв начин заплащат толкоз пари, само че това е обикновено във футбола: вижте последните ни прехвърляния. Създава напън, тъй като хората ви мислят за Меси. Бях единствено на 20 или 21 години. Хората не го виждат, те виждат цената, тъй че би трябвало да сте страхотни от първия ден. Можете да почувствате това напрежение. Прочетете това, чуйте това. Пристигнах по време на пандемията ", сподели Хавертц.

" Първите шест месеца не бяха толкоз положителни. Може би почитателите ще ви освиркват. Усещаш камерите върху себе си, а аз не съм привикнал по този начин. Не желая да съм център на внимание. В началото беше много бясно. В Леверкузен хората изглеждаха по същия метод, само че в случай че добавите цената тук... Очевидно усетих напрежението ", сподели още немският национал.

“Някои от съотборниците ми ме назовават Магаре ”, с усмивка споделя Хавертц. И изяснява: “Няма нищо общо с футбола. Имам специфични връзки с магаретата. Това е доста умерено животно. Аз се отъждествявам с него, тъй като и аз съм доста спокоен. Те се размотават по през целия ден, не вършат доста, просто живеят живота си. Винаги съм ги обичал. След загуба отивам в приюта за животни. Това е място, където се усещам неподвижен ”.

Любовта към животните идва от родителите му. Майка му е юрист, а татко му служител на реда. Когато е дребен, те му подаряват плюшено магаре, а когато става на 18 години, той получава три живи магарета, които избавя от това да бъдат заколени. “Първото се споделяше Тони, а поседното се споделя Хоуп ”, споделя Хавертц.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР