НАП започна с продажбите на автомобили на хваната пияни и

...
НАП започна с продажбите на автомобили на хваната пияни и
Коментари Харесай

От Audi A6 за 17 000 лв. до камион за 90 000 лева: Какво може да си купите от НАП на търг?

НАП стартира с продажбите на коли на хваната пияни и дрогирани водачи. Много тях ще бъдат препоръчани на търг през днешния ден и през идващите дни, излиза наяве от за продажби на Националната организация за проходи.

Средства от сходни търгове (конфискувани недвижими парцели, моторни транспортни средства и благородни метали) от началото на годината, импортирани в републиканския бюджет от продажби е близо 650 000 лева За да се стигне до търг би трябвало да има решение на съда. В момента арестуваните коли се съхраняват на общински паркинг.

Какви транспортни средства се оферират?

Според информацията на уеб страницата броят на настоящите продажби е 482 автомобила. Наддаването е скрито, а началните цени стартират от няколкостотин лв. и доближават до над 90 000 лв. за тежкотоварни транспортни средства.

Предлагат се коли леки коли, тежкотоварни коли, ремаркета и други Като цяло на търга се оферират по-стари транспортни средства, като някои от тях са даже над 20 години.
 Национална агенция за приходите разпродава имуществото на банкрутиралия цех
Национална агенция за приходите разпродава 60-годишен цех, знак на локалната машиностроителна промишленост

Работниците може да останат без заплатите си за последните 6-7 месеца

Сред по-интересните оферти обаче има и по-нови коли, създадени след 2017 година. Такъв да вземем за пример е лек автомобил, марка " Toyota ", модел " C HR " с начална цена от 40 000 лв.. Той ще бъде препоръчан на търг на следващия ден от Търговско дружество Национална агенция за приходите Пловдив.

Описанието на обявата гласи, че колата е в положително положение, с платени документи по закона за придвижване по пътищата, с минимални след от приложимост. Автомобилът е на бензин с хибриден мотор, автоматизирана скоростна кутия.

Подобна публикация, само че за град София е за автомобил с марка " Ауди ", модел А6, с начална цена от 17 100 лв.. Годината на произвеждане е 2012-а.
 Национална агенция за приходите разпродава акции на Обновена
Национална агенция за приходите разпродава акции на " Авто ойл "

Търгът ще стартира от 369 600 лв.

Автомобилите, които се оферират на търга са на водачи, които са управлявали транспортното средство под влияние на алкохол или разнообразни вещества. Колите се съхраняват до решение на съда дали да бъдат пуснати на търг. Когато водачът, който е арестуван, е заловен с непознат автомобил, съдът връща автомобила на притежателя, а на лидера се постанова санкция в размер на левовата равноценност на автомобила.

На търга може да вземат участие притежателите на колите, които се продават.

Друга забавна публикация е за тежкотоварен автомобил, с начална цена от 6 750 лв., с година на произвеждане: 1986-а. Товарният автомобил е марка " Мерцедес ", модел " 814 ". Според описанието не е употребен повече от две години, с неразбираемо техническо положение.

Може би най-евтината начална цена е за лек автомобил " Volkswagen ", Polo от 1995 година, като стартовата цена е 750 лв..

Сред най-интересните предложения е тази за камион, надграден до снегорин, с начална 90 000 лв. - " Мерцедес ", модел " Унимог 424 " от 1977 година. Предложението не наподобява по никакъв начин привлекателно, имайки поради и обстоятелството, че върху него има предишни запори от ЧСИ.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР