Над пет са случаите на нарушена задължителна карантина в Бургас

...
Над пет са случаите на нарушена задължителна карантина в Бургас
Коментари Харесай

Нарушения на задължителната карантина в Бургас и Бяла Черква

Над пет са случаите на нарушена наложителна карантина в Бургас, а четирима са открити и във великотърновско.

Повече от пет са случаите на нарушена наложителна карантина в Бургас. Всички са докладвани в Районната прокуратура в града. Нарушителите подлежат на наказателна отговорност, заяви след съвещанието на Общинския щаб за битка с ковид шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, старши комисар Радослав Сотиров.

120 души в Община Бургас са под домашна карантина. В региона те са 200.
За нарушителите на карантината: Сурови наказания, в случай че не се съблюдават ограниченията Карантината обаче всеобщо не се съблюдава, признават и от Оперативния щаб
В Павликени районната прокуратура към този момент управлява досъдебно произвеждане за неспазване на наложителната карантина от страна на четирима жители. Проверката е осъществена през вчерашния ден след подаден сигнал за четирима души, пристигнали от чужбина, подали декларация за това и сложени под карантина. Трите дами и мъжът обаче не били открити на адреса им по местоживеене в град Бяла Черква.

В Пловдив търсят хора, посеавали Банско

Окръжна прокуратура – Пловдив се самосезира и предприе дейности по определяне на лица, които живеят на територията на региона и са работили и/или посещавали Банско и курортите Боровец и Пампорово.
Банско – ден първи под цялостна карантина Появи се проблем – магазини останаха без самун
Предприети са дейности и по определяне на всички лица от рискови страни, находящи се в хотели, къщи за посетители и стаи за настаняване в региона, посетили ски-курортите.

Коронавирусът и България Въвежда се пропускателен режим в сливенския кв. " Надежда " поради COVID-19   bTV със особено обзорно предаване, отдадено на рецесията COVID-19 Президентът: Не желаеме един ден гладът да победи страха Ожесточени диспути в Народно събрание върху Закона за изключителното състояние Кампания на „ Хелп Карма “: Заедно против COVID-19 Бивш подуправител на НЗОК: Подготовката за COVID-19 трябваше да стартира преди рецесията Почетният консул на Израел: Четирима са израелците с ковид, почивали в Банско Банско е блокиран от карантина поради ковид Трима души със подозрение за ковид са в болница след злополука Банско е под цялостна карантина поради ковид Властта реши: Никой да не влиза и да не излиза от Банско Теменужка Петкова: Няма да има прекъсване на тока при неплащане на сметки Кирил Домусчиев е болен от ковид Правната комисия одобри на първо четене ограниченията за изключителното състояние Срещу разпространяването на COVID-19: Забраняват се туристическите действия до 13 април България взе участие в взаимната социална поръчка на Европейска комисия за защитно здравно съоръжение Захариева: Туристическите пътувания би трябвало да бъдат прекратени Най-големите частни лечебни заведения са подготвени да влязат в борбата с COVID-19 При „ работните пчелички “: Борисов инспектира цех за защитни дрехи 85 медици от Втора градска болница в София са подали оставка
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР