Началникът на полицията в Хамбург Фалк Шнабел помоли за подкрепа

...
Началникът на полицията в Хамбург Фалк Шнабел помоли за подкрепа
Коментари Харесай

Полицията в Хамбург моли феновете за подкрепа

Началникът на полицията в Хамбург Фалк Шнабел помоли за поддръжка от страна на почитатели за едно от огромните футболни дербита на Германия сред Санкт Паули и Хамбургер ШФ.

В последните седмици по немските терени се следи увеличение на случаите сред ентусиасти.

Полицията във Франкфурт заяви за над 100 потърпевши униформени чиновници на реда след конфликти с ултраси в съботния мач от Бундеслигата сред Айнтрахт Франкфурт и Щутгарт. В същия ден почитател на Борусия Мьонхенгладбах пострада съществено и е в сериозно положение след сборичкване с почитатели на Борусия Дортмунд.

Санкт Паули е на върха във Втора Бундеслига с 30 точки в 14 мача, а градският противник Хамбургер ШФ е втори с три точки по-малко преди мача в петък.

" В стадионите няма зони за безвластие. И в случай че полицията се намеси, тогава моето обръщение е: Оставете ни да действаме ", заяви Шнабел на NDR.

Проблемът е, че в последно време проблемите с вълнения на почитатели по-често се случват отвън стадионите, макар че случаите от семейството на Санкт Паули на Хановер този месец се случи на клубното оборудване " Милернтор ".
 Бой подгря ПСЖ - Нюкасъл
Бой подгря ПСЖ - Нюкасъл

Хулигани нападнали почитатели на " свраките ", до момента в който си пият
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР