Началник на училище в Калифорния, за който се твърди, че

...
Началник на училище в Калифорния, за който се твърди, че
Коментари Харесай

Началник в Калифорния в отпуск твърди, че е тормозила отбора по софтбол, защото не даде на дъщеря си „достатъчно ръкопляскания“ на банкета за награждаване

Началник на учебно заведение в Калифорния, за който се твърди, че е тормозил членове на гимназиален тим по софтбол на момиче, когато те не ръкопляскаха задоволително мощен за щерка си по време на гала предходната година беше пуснат в отпуск в четвъртък.

Обединеният учебен окръг Poway пусна надзирателя доктор Мариан Ким Фелпс в заплатен административен отпуск, влизащ в действие незабавно след траялото месеци следствие на обвиняванията в тормоз, произлизащи от случая.

Фелпс и щерка й „ J.P. “ стана „ неудовлетворен “, когато университетският софтболист, който беше разгласен за най-ценния състезател на тима, не получи задоволително мощни овации спрямо други играчи на екипен прием предишния май.

След банкета „ J.P. “ упрекна възрастни хора в екипа, че изпитват „ ревнивост “ и „ ненавист “ към нея “, съгласно дело, получено първо от NBC San Diego.

Искът от 93 страници беше подаден на 27 ноември от „ Джейн Доу “, неназована футболистка на Del Norte и нейния татко против учебния регион, Фел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР