На записите от охранителните камери се вижда, че той стои

...
На записите от охранителните камери се вижда, че той стои
Коментари Харесай

Мъж се престори на манекен на витрина, за да обере мол

На записите от охранителните камери се вижда, че той стои неподвижно, до момента в който „ се уверил, че е безвредно “

Мъж обра бижута от мол в Полша, като преди този момент прекарал няколко часа, стоешком като манекен на витрината на един от магазините.

Куриозната преживелица е от Варшава. 22-годишният юноша бил сниман да стои неподвижно и да държи чанта в ръка на витрината на магазина, чието име полицията не посочва.

Полицията сподели, че обвиненият е отишъл на " лов " в разнообразни щандове след затварянето, преди да се откри по-трайно пред секцията с бижута. След това обаче огладнял и се наял до насита в едно от заведенията в мола. Решил да щурмува още един магазин, чиято щора не била спусната изцяло. Там сменил облеклата си с нови.

След мощния шопинг мнимият манекен се върнал в секцията за хранене, с цел да се поддържа още малко, предава lupa.bg.

Полицията във Варшава сподели, че личният състав и купувачите не са забелязали нищо извънредно преди затварянето, защото мъжът е стоял на витрината и се слял с аранжировката, където имало още няколко негови сътрудници, само че неодушевени манекени.

На записите от охранителните камери се вижда, че той стои неподвижно, до момента в който „ се уверил, че е безвредно “. В последна сметка неговият парадайс бил пресечен, откакто е видян от чиновници по сигурността на комерсиалния център.

По-късно полицията разкрила, че това не е първото сходно нарушение на живия манекен - 22-годишният мъж има в досието си влизане с щурм в различен мол, където се опитал да открадне пари и артикули.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР