На официалното честване на Международния ден на труда и работническата

...
На официалното честване на Международния ден на труда и работническата
Коментари Харесай

Социалистите във Видин: БСП винаги се е борела срещу социалното неравенство и ще продължава да отстоява принципите си

На формалното честване на Международния ден на труда и работническата взаимност, което тази година минава под мотото „ Мир, труд, взаимност “ в цялата страна, се включи регионалното и общинско управление на партията, Младежката организация, както и десетки членове, симпатизанти и съидейници на лявата концепция.
„ Българска социалистическа партия постоянно се е борела против общественото неравноправие в страната и ще продължава да отстоява правилата си и отсега нататък. Недопустимо е в България стотици хиляди българи да попадат в рубрика работещи небогати, а приходите ни да са измежду най-ниските в Европейски Съюз. Затова през днешния ден заявяваме своята респект и почитание към трудещите се по целия свят и заставаме зад правата им за почтено заплащане и положителни условия на труд “, сподели в приветственото си слово ръководителят на Областния съвет на коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ във Видин Найден Йонов.
Председателят на регионалното управление на партията Добромир Тодоров напомни, че в годините на социализма, 1-ви май е бил Ден на митинг, битка и отстояване правата на трудещите се.
Пред паметника на Димитър Благоев в празничния ден присъстващите сервираха цветя.
Във Варна социалистите означиха Деня на труда по нетрадиционен метод – като почистиха и боядисаха сцена „ Раковина “ в Морската градина. Те насочиха следния привет във връзка 1 май:
„ Честит празник! Честит ден на труда! Ние от БСП-Варна взехме решение да го отбележим по нетрадиционен метод - с труд. Изчистихме и боядисахме сцена “Раковина ” в Морската градина. Имаше доста усмивки, възторг и екипна работа. И не забравяйте - и през днешния ден, както и всеки различен ден, трудът краси индивида! А по фотосите можете сами да извършите разликата - преди и след “, означиха социалистите.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР