На чудото на молитвите се натъкнаха лекари, учени и професии

...
На чудото на молитвите се натъкнаха лекари, учени и професии
Коментари Харесай

Чудо! Молитви в Мозамбик лекуват глухи

На чудото на молитвите се натъкнаха лекари, учени и специалности по вяра в Мозамбик. Непосредствената изастъпническа молитва, тази, която се прави от близо, лекува, оповестиха заедно те пред Агенция Франс Прес.

Под " непосредственаи и застъпническа молитва учените имат поради когато един или повече хора се молят за някого в наличието му и постоянно с физически контакт.

Учените, ръководени от професор Кенди Гюнтер Браун от Университета в Индиана, открили, че тази молитва пособия на някои хора с образни и слухови проблеми.

Молитвите, които екипът на Браун изследвал, били на хората от селската част на Мозамбик. Молитвата им довела до доста усъвършенстване на слуха и зрението на участниците в опита.

14 души имали проблеми със слуха, а 11 - проблеми със зрението. Участниците били проверявани с ръчен аудиометър и таблици за зрението, съгласно типа на проблемите им, преди и след присъединяване си в молитвена сесия.

" Значително усъвършенстване в слуха е маркирано в 18 уши на 11 пациенти ", означават учените в резултатите от проучването си.

" Трябва да се направи още доста, с цел да се открие за какво се следят тези резултати, какви са механизмите и има ли структурни промени. Но това проучване ни споделя, че една от аргументите за разпространяването на Петдесятничеството е, че мнозина имат вяра, че се прави лекуване ", съобщи професор Браун.

 Чудо! Молитви в Мозамбик лекуват глухи

Петдесятните християни нормално прекарват сред 1 и 15 минути, с цел да се молят за болните. Някои обаче са се молели и над час, положили ръка върху главата на пациента или с прегръдка.

Браун и сътрудниците й призоват за още проучвания. " Трябва да се дефинира дали непосредствената застъпническа молитва може да бъде дейно допълнение към общоприетата здравна помощ за някои пациенти ", споделя тя.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР