На букмейкърския хоризонт в България се задава ново име, което

...
На букмейкърския хоризонт в България се задава ново име, което
Коментари Харесай

Нов букмейкър се задава на българския пазар с 200 лв. Бонус


На букмейкърския небосвод в България се задава ново име, което ще опита да се трансформира в обичано на играчите – Sportingwin. Брандът към този момент се снабди с лиценз за осъществяване на хазартна активност у нас, което значи, че може свободно да оперира на българския пазар. Това дава успокоение на играчите, че могат да залагат гладко. Добрата вест е, че още с регистрацията си вие можете да се сдобиете със, който умерено може да се конкурира с началните бонуси на най-реномираните букмейкъри в България. В актуалната публикация ще се опитаме да разкажем повече за новия букмейкър на българската сцена, както и с какъв бонус ще изкушава новите си консуматори.
SportingWin е
хазартна компания със седалище в Малта, която оперира в няколко страни, измежду които към този момент и България.  През месец юли компанията се снабди с букмейкърски лиценз у нас и към този момент е налична за всеки, който желае да се записва и да играе. Компанията вероятно можеше да оперира у нас и без лиценз, както вършат доста други хазартни компании, само че целта на SportingWin е да даде сигурност на играчите и да ги накара да се усещат уютно, до момента в който играят. Именно по тази причина марката се пребори за лиценз в България, а стремежът на компанията е да се трансформира в обичан на спортните играчи у нас.
Още с регистрацията си в Sportingwin всеки нов консуматор може да се снабди с начален
бонус за спорт до 200 лв.. За да се сдобиете със стартовата оферта на букмейкъра, би трябвало да отговаряте на три елементарни условия – да имате навършени 18 години, да се регистрирате за първи път на платформата и да играете на територията на България. Ако изпълнявате тези условия, то вие свободно можете да се възползвате от бонуса, който може да доближи до 200 лв.. А в този момент ще ви разкажем повече и за самия бонус...
За да се сдобиете с начален
бонус, би трябвало да извършите първичен депозит след вашата регистрация, който би трябвало да е на минимална стойност от 10 евро. Ако извършите по-малък депозит, то вие няма да можете да се възползвате от началния бонус на Sportingwin. Както и сами се досещате, вашият бонус е директно привързан със сумата на вашия първи депозит. Колкото по-висока сума депозирате, толкоз по-голям бонус ще получите. Максималният бонус, който можете да получите от Sportingwin е в размер на 200 лв.. Брандът дава 50% бонус от вашия първи депозит, което значи, че с цел да получите оптималните 200 лв. бонус, би трябвало да депозирате 400 лв..
Едно от най-важните условия, за които би трябвало да гледате при началните
бонуси, е какъв брой пъти би трябвало да бъде „ превъртяна “ сумата на бонуса и депозита, с цел да можете да извършите изтегляне. В случая Sportingwin изисква от клиентите си да превъртят сумата общо шест пъти. Минималният брой селекции, които би трябвало да извършите, са три на брой, като те не би трябвало да бъдат с по-малък коефициент от 1.50. Друго значимо изискване е срокът, в който би трябвало да усвоите бонуса – Sportingwin изисква това да се случи в границите на половин месец, или 15 дни.
Също по този начин е значимо да споменем, че всеки състезател би трябвало да задейства
бонуса си преди да извърши депозит, тъй като в противоположен случай Sportingwin няма по какъв начин да го включи в промоцията.
Пълните правила и условия за началния
бонус на Sportingwin можете да откриете на уеб страницата на букмейкъра в секция „ Промоции “. Също по този начин подробна информация за букмейкъра ще намерите в уеб страницата на Betenemy, където оферират експертни и детайлни ревюта на всички казина и букмейкъри в България. >

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР